Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Laikyti sandarioje pakuotėje, vėsioje ir sausoje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sudedamosios dalys: kalendra*, kardamonas*, kuminas*, cinamonas*, muskatas*, juodieji pipirai*, gvazdikėliai*. *- iš ekologinių ūkių.
Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami riešutai, sezamų sėklos, sojos ir glitimo turintys produktai.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Egzotišką skonį ir aromatą suteikiantis prieskonių mišinys arbatai ir šiltam pienui.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
Raudonėlių CO2 ekstraktas yra gana stiprus ekstraktas, visuomenėje plačiai žinomas kaip turintis antimikrobinį poveikį. Taip pat kaip ir gvazdikėlių, cinamonų, dašių, egiptinių kmynų eteriniai aliejai. Be to raudonėlis dėl savo turtingo kvapo ir skonio yra dažnai naudojamas prieskonis. O plačiajai visuomenei žinomas kaip populiarus picų prieskonis.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite