Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Kalendrų CO2 ekstraktas - saldaus, prieskoninio, medžio aromato. Plačiai naudojamas ir aromaterapijoje, ir buityje, kosmetikoje, taip pat ir kulinarijoje. Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Aspall organinis sidro actas gaminamas Aspall parapijoje Safolke, naudojant procesą, kuris yra vienintelis toks pasaulyje. Fermentuotas iš specialiu klasikinių kulinarinių atrinktu obuolių ir šviežiai spaustų obuolių sulčių mišinio. Šis produktas yra veganiškas.
Raudonas vyno actas turi svaiginantį aromatą. Šis produktas yra veganiškas.
Tinka tepti ant duonos ar trapučių, gardinti ledus, kokteilius, kepinius. Be pridėto palmių aliejaus ir druskos. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.Aliejus atsiskiria natūraliai, prieš naudodami išmaišykite.
Klasikinis majonezas, pagamintas naudojant tik augalinės kilmės ingredientus. Skanus užtepas vyniotiniuose, sumuštiniuose ar mėsainiuose. Taip pat tinka valgyti su bulvytėmis, daržovėmis, kukurūzų traškučiais ar kitiais užkandžiais.