Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymų nuo 50 eur. pristatymas nemokamas.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis. Pavyzdžiui, itin populiarus užkandžių padažas, Vidurio Rytų šalyse vadinamas Tahini, gaminamas sutrynus trintuvu sausas paskrudintas sezamo sėklas kartu su alyvuogių aliejumi. 100 % perdirbama pakuotė. Galiojimo data: 2022.12.31
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai. 100 % perdirbama pakuotė.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti.
Ekologiškos balkšvojo gysločio sėklų luobelės Turi labai daug skaidulinių medžiagų. Mažai riebalų.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.