Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Burnočio sėklos yra puikus baltymų šaltinis, turi daug skaidulinių medžiagų.
Maistui naudojamos panašiai kaip ryžiai. Galima daiginti.
Be glitimo - Burnotis, lygiai kaip grikiai ir bolivinė balanda, nėra javai, dėl to jų sėklos neturi glitimo ir tinka šiai medžiagai alergiškiems žmonėms.
Idealiai tinka įvairiuose receptuose - kepiniuose (maišant su miltais), sriubose, pikantiškose ir saldžiose košėse bei kituose patiekaluose.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiškos burnočio sėklos.
Supakuota aplinkoje, kurioje yra pakuojami riešutai, sezamo sėklos, soja ir glitimo turintys produktai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1684 kJ/ 402 kcal |
Riebalų | 7.0 g |
- iš kurių sočiųjų | 1.5 g |
Angliavandenių | 65.0 g |
- iš kurių cukrų | 1.7 g |
Skaidulų | 7.0 g |
Baltymų | 14.0 g |
Druskų | 0.025 g |
Gaminimas: burnočio sėklas išplauti po tekančiu vandeniu. Vieną dalį burnočių užpilti dviem dalimis vandens ir virti ant lėtos ugnies apie 35 min., palikti pastovėti apie 15 min.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite