Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Burnočio sėklos yra puikus baltymų šaltinis, turi daug skaidulinių medžiagų.
Maistui naudojamos panašiai kaip ryžiai. Galima daiginti.
Be glitimo - Burnotis, lygiai kaip grikiai ir bolivinė balanda, nėra javai, dėl to jų sėklos neturi glitimo ir tinka šiai medžiagai alergiškiems žmonėms.
Idealiai tinka įvairiuose receptuose - kepiniuose (maišant su miltais), sriubose, pikantiškose ir saldžiose košėse bei kituose patiekaluose.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiškos burnočio sėklos.
Supakuota aplinkoje, kurioje yra pakuojami riešutai, sezamo sėklos, soja ir glitimo turintys produktai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1556 kJ/ 369 kcal |
Riebalų | 7.0 g |
- iš kurių sočiųjų | 1.0 g |
Angliavandenių | 59.0 g |
- iš kurių cukrų | 2.0 g |
Skaidulų | 7.0 g |
Baltymų | 14.0 g |
Druskų | 0.0 g |
Gaminimas: burnočio sėklas išplauti po tekančiu vandeniu. Vieną dalį burnočių užpilti dviem dalimis vandens ir virti ant lėtos ugnies apie 35 min., palikti pastovėti apie 15 min.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ekologiškos sezamų sėklos be luobelės puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui bei maistingiems užkandžiams gaminti. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite