NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu.
Saliero sėklos pasižymi tuo pačiu, tik žymiai stipresniu saliero aromatu bei charakteringu skoniu, su lengva aštrumo užuomina. Naudojama įvairių salotų, troškinių gardinimui. Užberkite ant salotų gaiviam užbaigtam skoniui arba dėkite į bulvių patiekalus.
Juodgrūdžių sėklos naudojamos kario prieskonių mišiniuose, gardinami bulvių ir kitų daržovių patiekalai.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Aromatingas prieskonių mišinys daržovių troškiniams. Be konservantų. Be dirbtinių dažiklių.
Labai tinka gaivinti ir valyti orui. Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.