Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
100% natūralus – sudėtyje tik imbieras, be jokių priedų.
Universalus naudojimas – puikiai tinka saldiems desertams, padažams, sriuboms, gėrimams (pvz., imbieriniai kokteiliai ar arbatos).
Aromatingas ir švelnus – malta imbiero sudėtis, suteikianti malonų, tačiau intensyvų skonį ir aromatą.
Greitas ir paprastas naudojimas – tinkamas tiek šiltam, tiek šaltam maistui ruošti, be jokių papildomų paruošimo etapų.
Imbieras žinomas dėl savo natūralių savybių, skatinančių virškinimą ir medžiagų apykaitą.
Turi antioksidacinių savybių, padeda kovoti su uždegimais ir palaiko imuninę sistemą.
Puikiai tinka šaltiems ir karštiems gėrimams, kaip imbierinė arbata ar kokteiliai, kad suteiktų šilumos ir gaivumo.
Imbieras taip pat naudojamas tradicinėje medicinoje dėl savo naudos sveikatai.
100% malta imbiero šaknis.
Maisto gaminimas: Įdėkite 1–2 arbatinius šaukštelius į padažus, sriubas ar troškinius pagal skonį.
Desertų gaminimas: Palaipsniui pridėkite pagal receptą, kad pagerintumėte pyragų, sausainių ar kitų kepinių skonį.
Gėrimams: Įdėkite šiek tiek į arbatą ar kokteilį – suteikite šiltą ir prieskoninį skonį.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Atraskite aukštos kokybės augalinį kiaušinių pakaitalą, idealiai tinkančią veganiškai, begluteninei ir ekologiškai mitybai!
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 10 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
LEBENSBAUM čili pipirai puikiai tinka mėsai, paukštienai ir konservams pagardinti. Šie prieskoniai yra intensyvaus, aštraus skonio
„Lebensbaum“ ekologiška malta saldžioji paprika – vaisinis saldumas su trupučiu pikantiško skonio. Puikiai tinka gardinti daržovių, paukštienos patiekalus, troškinius, sriubas, padažus.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primena anyžių.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Bazilikas – išskirtinio kvapo augalas, užsitarnavęs karališką vardą dėl skoninių ir gydomųjų savybių, Bazilikas- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
„NaturaVena“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 6 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
Šafranas yra vienas brangiausių pasaulyje prieskonių, nes rankiniu būdu.
Bolognese spagečiai – kas galėtų tam atsispirti? Ypač kai jo skonis toks vaisiškas ir aromatingas kaip mūsų prieskonių mišinio.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Atraskite natūralų ir aromatingą prieskonį su ekologišku juoduoju pipiru grūdeliais. Šis 100% ekologiškas pipiras, užtikrinantis ne tik puikų skonį, bet ir sveikatingumo naudą, tapo neatsiejama daugelio patiekalų dalimi.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite