Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Asafetida (taip pat vadinama "Hing") yra unikalaus ir aštraus skonio Indijos žolė. Paprastai jis maišomas su ryžių miltais, kad sumažintų stiprų skonį. Kad išsiskirtų tikrasis jo skonis, jį reikia pakepinti aliejuje arba ghi. Jis dedamas į karį, salotas, marinuotus agurkus, padažus arba gaminant vaisių čatnius. Šio prieskonio reikia tik nedidelio žiupsnelio, kad maistas suteiktų savo skonį. Asafetida skonis primena česnaką. Būtinas ruošiant ankštinių ir žirnių patiekalus. Tai aromatinė derva iš augalo Ferula asafoetida šaknų, naudojama nedidelėmis dozėmis. Jis turi specifinį skonį ir daug gydomųjų savybių. Asafetida yra galinga virškinimą skatinanti priemonė, neleidžianti maistui įstrigti virškinamajame trakte ir skatinanti pasišalinimą. Veiksminga priemonė, padedanti atsikratyti kirminų, ypač apvaliųjų ir kaspinuočių. Maltos Methi sėklos puikiai papildo ir harmonizuoja asafetidos skonį ir naudingas savybes. Žiupsnelis HING miltelių įpilamas į karštą augalinį aliejų arba sviestą likus kelioms sekundėms iki masala baigimo virti. Naudokite HING prieskonius, kad savo patiekalams pridėtumėte autentišką ir sodrų indišką skonį, arba eksperimentuokite suteikdami savo mėgstamiems patiekalams naują dimensiją. Sudėtis: maltos asafetidos, maltos ožragės sėklos.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: HerbalsSudedamosios dalys: HING milteliai (Asafetida + Fenugreek) Asafetida + Fenugreek
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1245 kJ/297.5 kcal |
Riebalų | 4 g |
- iš kurių sočiųjų | 1.4 g |
Angliavandenių | 59.2 g |
- iš kurių cukrų | 0 g |
Skaidulinių medžiagų | 18.4 g |
Baltymų | 6.2 g |
Druskos | 0.25 g |
Tai aromatinė derva iš augalo Ferula asafoetida šaknų, naudojama nedidelėmis dozėmis.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Pakuotė atitinka 4 kiaušinius. Be glitimo. Tinkama veganams.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 10 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
LEBENSBAUM čili pipirai puikiai tinka mėsai, paukštienai ir konservams pagardinti. Šie prieskoniai yra intensyvaus, aštraus skonio
„Lebensbaum“ ekologiška malta saldžioji paprika – vaisinis saldumas su trupučiu pikantiško skonio. Puikiai tinka gardinti daržovių, paukštienos patiekalus, troškinius, sriubas, padažus.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primena anyžių.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Bazilikas – išskirtinio kvapo augalas, užsitarnavęs karališką vardą dėl skoninių ir gydomųjų savybių, Bazilikas- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite