Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Garam masala yra skirtingų autentiškų indiškų prieskonių mišinys. Pavadinimas „Garam masala“ kilęs iš hindi kalbos, kur „garam“ reiškia „karštas“, o „masala“ reiškia „prieskoniai“.
Šie prieskoniai paprastai yra sausai skrudinami, prieš sumalant į smulkius miltelius. kad būtų pagerintas jų skonis. Garam masala mišinys yra nepakeičiamas norint gaminti geriausius patiekalus nuo senovės Indijos rūmų iki šiuolaikinės virtuvės mūsų namuose.
Garam masala aromatas ir skonis yra aštriai šiltas ir stiprus. Šis mišinys yra vienas iš geriausiai žinomų indiškų prieskonių, kurie Indijos regionuose plačiai naudojami gaminant daugybę švelniai aštrių ir aštrių patiekalų.
Laikymo sąlygos: Laikykite miltelius sandariai uždarytoje talpoje, kad geriausiai išsaugotumėte skonį ir savybes.
Gamintojas: Global Foods Trading GmbH, VokietijaSudedamosios dalys: maltos kumino sėklos, maltos kalendrų sėklos, malti juodieji pipirai, lauro lapai, malti čili pipirai, maltas muskato riešutas, malti gvazdikėliai, maltas kardamonas, maltos pankolio sėklos.
Štai keli Garam masala prieskonių mišinio panaudojimo būdai:
• Garam masala įberiamas į baltus basmati ryžius, sukuria dangišką aromatą ir šildantį skonį.
• Garam Masala pagerina lęšių skonį. Taip pat naudokite kaip pagrindinį plovo ir biryani ingredientą.
• Garam masala dedama į vištienos ar mėsos karį.
• Garam masala, virta su pomidorais ir svogūnais, sukuria nuostabų aromatingą ir skanų karį prie mėsos, baklažanų, cukinijų, špinatų, žirnelių ir bulvių.
• Garam masala naudojama įvairiuose kario receptuose – kokoso pagrindo karyje, svogūnų pagrindo karyje, pomidorų pagrindo karyje ir kt.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Šventkmynių sėklos Ajwain – stiprus prieskonis Kilęs iš Indijos, auginamas Azijoje ir Afrikoje. Idealiai tinka vegetariškiems patiekalams. Skonis primena kmynų ir čiobrelių derinį.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
2 pakuočių rinkinys po 150g. Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Pakuotė atitinka 4 kiaušinius. Be glitimo. Tinkama veganams.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 10 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite