Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Bolognese spagečiai – kas galėtų tam atsispirti? Ypač kai jo skonis toks vaisiškas ir aromatingas kaip mūsų prieskonių mišinio. SALIERAI, morkos ir rinktinės Viduržemio jūros prieskoninės žolės pasiruošę padėti greitai ir lengvai paruošti klasikinius makaronus.
Sudedamosios dalys:
pomidorai* (38%), bulvių krakmolas*, jūros druska, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, svogūnas*, morkos*, paprikos*, SALIERAI*, česnakai*, raudonėliai*, čiobreliai*, pipirai*. (*sertifikuotas ekologiškas ingredientas).
ALERGENŲ INFORMACIJA Gali būti garstyčių.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė | 1259 kJ/ 298 kcal |
Riebalų | 1,4 g |
- iš kurių sočiųjų | 0,4 g |
Angliavandenių | 57,6 g |
- iš kurių cukrų | 29,9 g |
Baltymų | 8,0 g |
Druskos | 12.1 g |
PARUOŠIMO METODAS
Reikės: 250 g spagečių, 250 g maltos mėsos. 1. Išvirkite spagečius pagal instrukcijas ant pakuotės. 2. Faršą apkepkite įkaitintame aliejuje. Sumaišykite su 300 ml šalto vandens ir prieskonių mišiniu. 3. Užvirinkite maišydami ir virkite ant silpnos ugnies 1 - 2 minutes. Patiekite padažą ant spagečių ir, jei norite, pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu.
ALERGENŲ INFORMACIJA Gali būti garstyčių.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Pakuotė atitinka 4 kiaušinius. Be glitimo. Tinkama veganams.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 10 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
LEBENSBAUM čili pipirai puikiai tinka mėsai, paukštienai ir konservams pagardinti. Šie prieskoniai yra intensyvaus, aštraus skonio
„Lebensbaum“ ekologiška malta saldžioji paprika – vaisinis saldumas su trupučiu pikantiško skonio. Puikiai tinka gardinti daržovių, paukštienos patiekalus, troškinius, sriubas, padažus.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primena anyžių.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Bazilikas – išskirtinio kvapo augalas, užsitarnavęs karališką vardą dėl skoninių ir gydomųjų savybių, Bazilikas- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite