Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Sultana razinos - skanus ir energijos suteikiantis, natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas. Puikiai tinka kaip skonio pridedantis priedas prie kepinių, desertų ar salotų.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Makadamijų riešutai – pasižymi ypatingu grietinėlės poskoniu, yra itin traškūs ir labai gardūs.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiški džiovinti bananai - švelnaus skonio, lengvas užkandis. Šie bananai puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Skanios, minkštos figos, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kepiniams, kremams ar saldainiams gaminti.