Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Sultana razinos - skanus ir energijos suteikiantis, natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas. Puikiai tinka kaip skonio pridedantis priedas prie kepinių, desertų ar salotų.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Makadamijų riešutai – pasižymi ypatingu grietinėlės poskoniu, yra itin traškūs ir labai gardūs.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Ekologiški džiovinti bananai - švelnaus skonio, lengvas užkandis. Šie bananai puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Makadamijų riešutai – pasižymi ypatingu grietinėlės poskoniu, yra itin traškūs ir labai gardūs.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.