Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Išpardavimas!
Ekologiškos japoninės pupuolės Adzuki EKO PLANET, 400 g

Ekologiškos japoninės pupuolės Adzuki EKO PLANET, 400 g

4,39 € su PVM

Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: EP-ADUK-400

Sertifikatai:

Apie prekę

Adzuki pupuolės yra mažos, rausvai rudos pupelės, dažniausiai naudojamos Rytų Azijos virtuvėje. Šios pupelės yra kilusios iš Rytų Azijos ir yra pagrindinis įvairių patiekalų ingredientas tokiose šalyse kaip Japonija, Kinija, Korėja ir kitos Azijos šalys.

Adzuki pupelės yra žinomos dėl savo saldaus skonio ir dažnai naudojamos tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose patiekaluose. Jos dažniausiai naudojami desertuose, sriubose ir troškiniuose. Pavyzdžiui, japonų virtuvėje saldžiųjų raudonųjų pupelių pasta, pagaminta iš adzuki pupelių, yra populiarus tradicinių saldumynų, tokių kaip mochi ir dorayaki, įdaras.

Mitybos požiūriu adzuki pupelės yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir įvairių vitaminų bei mineralų šaltinis. Juose mažai riebalų ir jie gali būti sveikas priedas prie subalansuotos mitybos. Pupelės dažnai verdamos, sutrinamos arba saldinamos, kad būtų galima naudoti įvairiuose receptuose.

Mirkymas, daiginimas ir fermentacija palengvina japoninių pupuolių maistinių medžiagų įsisavinimą. Adzuki upelėse yra tirpių skaidulų ir atsparaus krakmolo, kuris gali pagerinti virškinimą. Šių pupelių angliavandeniai taip pat rečiau sukelia vidurių pūtimą nei kitų ankštinių augalų.

Apskritai adzuki pupelės yra universalus ir maistingas ingredientas, suteikiantis tiek skonio, tiek tekstūros įvairiems patiekalams.

Ekologiškos pupelės auginamos ir gaminamos naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad pupelės būtų apsaugotos nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: UAB EKO PLANET
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: 100% Japoninės pupuolės

Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamo pėdsakų.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1377 kJ / 329 kcal
Riebalų 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g
Angliavandenių 62.9 g
 - iš kurių cukrų 0,0 g
Skaidulinių medžiagų 12.7 g
Baltymų 19.9 g
Natrio 5.0 mg

Naudojimas

Paruošimas: Pupuoles pamirkykite vandenyje 10 valandų, tada gerai nuplaukite. Virkite vieną valandą arba tol, kol pupelės suminkštės. Pupelių ir vandens santykis 1:3 arba 1:4.

Adzuki pupuolės gali būti naudojamos įvairiai – tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose patiekaluose. Štai keletas bendrų būdų, kaip naudoti adzuki pupuoles:

Saldžiųjų raudonųjų pupelių pasta (Anko): Tai vienas iš populiariausių adzuki pupelių panaudojimo būdų gaminant Rytų Azijos desertus. Pupelės verdamos, sutrinamos ir pasaldinamos, kad susidarytų pasta. Anko naudojamas kaip mochi, dorayaki (japoniškų blynų) ir kitų tradicinių saldumynų įdaras.

Sriuba ir troškinys: Adzuki pupelės gali būti naudojamos pikantiškiems patiekalams, pavyzdžiui, sriuboms ir troškiniams. Tiesiog išvirkite pupeles, kol suminkštės, ir sudėkite į daržovių sriubas ar troškinius. Jas taip pat galima derinti su kitais ankštiniais augalais ir daržovėmis.

Karis: Adzuki pupelių galima dėti į karį, kad išgautumėte papildomą patiekalo tekstūrą ir skonį. Jos puikiai dera su įvairiais prieskoniais ir gali būti dedami į vegetariškus ir mėsos pagrindu pagamintus karius.

Salotos: virtas adzuki pupeles galima dėti į salotas, taip suteikiant patiekalui daugiau maistingų medžiagų, ypač baltymų. Derinkite jas su kitomis pupelėmis, daržovėmis ir skaniu padažu.

Užtepėlės: Sumaišykite adzuki pupeles su česnaku, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, kad gautumėte skanią užtepėlę. Ji gali būti patiekiama su krekeriais, duona arba kaip daržovių padažas.

Naudojant adzuki pupeles, svarbu jas tinkamai mirkyti ir išvirti, kad jos būtų minkštos ir lengvai virškinamos. 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos japoninės pupuolės Adzuki EKO PLANET, 400 g

Ekologiškos japoninės pupuolės Adzuki EKO PLANET, 400 g

Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.