Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Pūstos soros yra javų grūdai, kurie buvo apdoroti taikant metodą, vadinamu pūtimu. Šis procesas panašus į kukurūzų spragėsių gaminimą.
Pačios soros yra smulkūs, apvalūs grūdai, plačiai auginami ir vartojami daugelyje pasaulio šalių.
Gautos pūstos soros yra traškios tekstūros, švelnaus riešutų skonio. Jos dažniausiai naudojamas kaip pusryčių dribsniai, jogurto ar kokteilių dubenėlių ingredientas bei granolos, energijos batonėlių ir kepinių ingredientas. Išpūstos soros taip pat yra be glitimo.
Pūstų sorų privalumai:
1. Maistinė vertė: pūstos soros išlaiko daug maistinių medžiagų, esančių soros grūduose. Tai geras maistinių skaidulų šaltinis, kuris gali padėti gerai virškinimo sistemai palaikyti. Pūstose sorose taip pat yra baltymų, būtinų mineralų, tokių kaip geležis ir magnis, bei B grupės vitaminų.
2. Be glitimo: pačios soros yra natūraliai be glitimo, o išpūstos soros išlaiko šią savybę.
3. Mažai kalorijų: pūstos soros yra palyginti mažai kaloringos, palyginti su kitais grūdais. Tai gali būti lengvesnis pasirinkimas tiems, kurie stebi suvartojamų kalorijų kiekį.
4. Universalumas: pūstos soros yra labai universalios ir gali būti naudojamos įvairiose kulinarijos srityse. Juo galima mėgautis kaip pusryčių dribsnius su pienu ar jogurtu, dėti į granolą, į energetinius batonėlius ar užkandžių mišinius arba naudoti kaip salotų, desertų ar kokteilių vieną iš ingredientų.
5. Tekstūra ir skonis: pūstos soros turi lengvą ir traškią tekstūrą, kuri gali suteikti patiekalams malonų traškumą. Švelnus riešutų skonis puikiai dera su saldžiais ir pikantiškais ingredientais, todėl jį galima priderinti prie įvairių receptų.
6. Sotumas: nepaisant to, kad išpūstos soros turi mažai kalorijų, dėl jose esančių skaidulų gali padėti sukelti sotumo jausmą. Tai gali padėti kontroliuoti porcijas ir išvengti persivalgymo.
Ekologiškos pūstos soros yra maistingas, be glitimo ir universalus pasirinkimas, kurį galima įtraukti į subalansuotą mitybą, kartu aprūpindamas būtinomis maistinėmis medžiagomis ir palaikydamas virškinimo sistemą.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiškos pūstos sorų kruopos.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė (kj/kcal) | 1498 kJ/354 kcal |
Riebalai | 3.1 g |
- iš kurių sočiosios riebalų rūgštys | 0.5 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
- iš jų cukrų | 1.1 g |
Pluoštas | 2.9 g |
Baltymai | 12.0 |
Druska | 0.01 g |
Pūstos soros yra universalus produktas, kuris tinka įvairiems patiekalams ruošti:
1. Pabarstyti pusryčių dribsnius;
2. Ruošti granolą;
3. Ruošti energijos batonėliams ir rutuliukams;
4. Kepiniams: išpūstas soras įdėkite į kepinius, tokius kaip sausainiai, bandelės ir duona.
Pūstos soros yra gana universalios, todėl galite kūrybiškai jas naudoti pagal savo pageidavimus ir mitybos poreikius. Eksperimentuokite su įvairiais deriniais ir receptais, kad atrastumėte naujų ir skanių būdų, kaip į savo patiekalus ir užkandžius įtraukti ekologiškas pūstas soras.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Burnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškos smulkintos kukurūzų kruopos, gaunamos iš kukurūzų grūdų. Iš jų ruošiama garsioji itališka polenta, kuri gali būti ir saldi, pvz,. pusryčiams su džiovintais vaisiais, ir pikantiška – prie pagrindinių patiekalų.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs.
Ekologiški geltonieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Ekologiškas pūstas bolivinių balandų (kynva) sėklas skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite