Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti,...
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti, malti. Itin geras sprendimas yra pilno grūdo kruopos, kuriose gausu vertingų maistinių medžiagų.
Mūsų asortimente kruopos internetu - už patrauklią kainą!
Tai – tobulas produktas subalansuotai mitybai. Šiuose grūduose yra daug skaidulų, aminorūgščių ir augalinių baltymų. Be to, bolivinė balanda yra traški ir švelnaus riešutų poskonio. Ją galima naudoti įvairiais būdais: ir šiltiems, ir šaltiems valgiams. Galima pasigaminti košę, garnyrą, sriubą ar troškinį.
Soras verta naudoti dėl aukštos maistinės vertės. Galima pasigaminti gardžią košę pusryčiams ir į ją pridėti vaisių, sėklų, medaus, riešutų sviesto ar kitų pagardų. Šias kruopas galima naudoti ir sriuboms, desertams bei pusryčių dribsniams.
Grikiai yra labai mėgstami, aukštos kokybės ir skonio tradiciniai lietuviški grūdai. Iš jų gaminamos skanios košės, mišrainės, apkepai ir įvairūs patiekalai. Žmonėms, kurie nuolatos skuba, natūralios neskrudintos grikių kruopos yra puikus pasirinkimas.
Lęšiai, kaip ir daugelis ankštinių augalų, yra puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis. Jie neturi glitimo, juose yra nedaug cukraus ir riebalų. Negana to, lęšiai turi nuostabų skonį ir yra lengvai paruošiami.
Tiesa, skonis priklauso nuo jų rūšies. Vieni mėgstamiausių yra švelnūs žalieji lęšiai, puikiai tinkantys troškiniams, košėms ir sriuboms. Tuo tarpu raudonieji lęšiai ne tik sutirština sriubas ar troškinius, bet ir suteikia valgiams patrauklią spalvą, kaip ir juodieji lęšiai. Taip pat galima maišyti raudonuosius lęšius su ryžiais, kad išgautumėte subtilų skonį.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai turi daugiau maistinių medžiagų nei įprastas kuskusas. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai turi daugiau maistinių medžiagų nei įprastas kuskusas. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Burnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.