Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti,...
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti, malti. Itin geras sprendimas yra pilno grūdo kruopos, kuriose gausu vertingų maistinių medžiagų.
Mūsų asortimente kruopos internetu - už patrauklią kainą!
Tai – tobulas produktas subalansuotai mitybai. Šiuose grūduose yra daug skaidulų, aminorūgščių ir augalinių baltymų. Be to, bolivinė balanda yra traški ir švelnaus riešutų poskonio. Ją galima naudoti įvairiais būdais: ir šiltiems, ir šaltiems valgiams. Galima pasigaminti košę, garnyrą, sriubą ar troškinį.
Soras verta naudoti dėl aukštos maistinės vertės. Galima pasigaminti gardžią košę pusryčiams ir į ją pridėti vaisių, sėklų, medaus, riešutų sviesto ar kitų pagardų. Šias kruopas galima naudoti ir sriuboms, desertams bei pusryčių dribsniams.
Grikiai yra labai mėgstami, aukštos kokybės ir skonio tradiciniai lietuviški grūdai. Iš jų gaminamos skanios košės, mišrainės, apkepai ir įvairūs patiekalai. Žmonėms, kurie nuolatos skuba, natūralios neskrudintos grikių kruopos yra puikus pasirinkimas.
Lęšiai, kaip ir daugelis ankštinių augalų, yra puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis. Jie neturi glitimo, juose yra nedaug cukraus ir riebalų. Negana to, lęšiai turi nuostabų skonį ir yra lengvai paruošiami.
Tiesa, skonis priklauso nuo jų rūšies. Vieni mėgstamiausių yra švelnūs žalieji lęšiai, puikiai tinkantys troškiniams, košėms ir sriuboms. Tuo tarpu raudonieji lęšiai ne tik sutirština sriubas ar troškinius, bet ir suteikia valgiams patrauklią spalvą, kaip ir juodieji lęšiai. Taip pat galima maišyti raudonuosius lęšius su ryžiais, kad išgautumėte subtilų skonį.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Žirniai - vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Dėl didelės savo maistinės vertės žirniai yra puikus produktas, kuris praturtins Jūsų kasdieninę mitybą. Juose taip pat daug skaidulinių medžiagų, kurios būtinos virškinimui ir sveikai žarnyno funkcijai...
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Miežių kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Ekologiškos skrudintos grikių kruopos. Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Sojos pupelės - vertingas augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO. Ypač aukštos kokybės ir labai skanus!
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.