Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti,...
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti, malti. Itin geras sprendimas yra pilno grūdo kruopos, kuriose gausu vertingų maistinių medžiagų.
Mūsų asortimente kruopos internetu - už patrauklią kainą!
Tai – tobulas produktas subalansuotai mitybai. Šiuose grūduose yra daug skaidulų, aminorūgščių ir augalinių baltymų. Be to, bolivinė balanda yra traški ir švelnaus riešutų poskonio. Ją galima naudoti įvairiais būdais: ir šiltiems, ir šaltiems valgiams. Galima pasigaminti košę, garnyrą, sriubą ar troškinį.
Soras verta naudoti dėl aukštos maistinės vertės. Galima pasigaminti gardžią košę pusryčiams ir į ją pridėti vaisių, sėklų, medaus, riešutų sviesto ar kitų pagardų. Šias kruopas galima naudoti ir sriuboms, desertams bei pusryčių dribsniams.
Grikiai yra labai mėgstami, aukštos kokybės ir skonio tradiciniai lietuviški grūdai. Iš jų gaminamos skanios košės, mišrainės, apkepai ir įvairūs patiekalai. Žmonėms, kurie nuolatos skuba, natūralios neskrudintos grikių kruopos yra puikus pasirinkimas.
Lęšiai, kaip ir daugelis ankštinių augalų, yra puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis. Jie neturi glitimo, juose yra nedaug cukraus ir riebalų. Negana to, lęšiai turi nuostabų skonį ir yra lengvai paruošiami.
Tiesa, skonis priklauso nuo jų rūšies. Vieni mėgstamiausių yra švelnūs žalieji lęšiai, puikiai tinkantys troškiniams, košėms ir sriuboms. Tuo tarpu raudonieji lęšiai ne tik sutirština sriubas ar troškinius, bet ir suteikia valgiams patrauklią spalvą, kaip ir juodieji lęšiai. Taip pat galima maišyti raudonuosius lęšius su ryžiais, kad išgautumėte subtilų skonį.
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškos smulkintos kukurūzų kruopos, gaunamos iš kukurūzų grūdų. Iš jų ruošiama garsioji itališka polenta, kuri gali būti ir saldi, pvz,. pusryčiams su džiovintais vaisiais, ir pikantiška – prie pagrindinių patiekalų.
Ekologiškos pūstos soros puikiai tinka kaip priedas prie jogurtų, salotų, kepinių ir desertų.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs.
Ekologiški geltonieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Ekologiškas pūstas bolivinių balandų (kynva) sėklas skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.