Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Ekologiškas kuskusas EKO PLANET, 400 g

-20%

Ekologiškas kuskusas EKO PLANET, 400 g

2,60 € su PVM

3,25 € su PVM

Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: EP-KUSK-400

Sertifikatai:
Galiojimo data: 2025-02-14

Apie prekę

Kuskusas yra vitaminų ir mineralų šaltinis. Yra valgomas kartu su įvairiais priedais, pavyzdžiui, daržovėmis. Sudarytas iš daugybės smulkių granulių, pagamintų iš kietųjų kviečių, tapo populiaria ryžių ir makaronų alternatyva. Tai yra pagrindinis Šiaurės Afrikos virtuvės patiekalas, ypač tokiose šalyse kaip Marokas, Alžyras, Tunisas ir Libija. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.

Kuskusas yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiuose patiekaluose. Jis dažnai patiekiamas kaip garnyras arba naudojamas kaip troškinių, tagine ir kitų kvapnių patiekalų pagrindas. Kuskusas yra lengvos, purios tekstūros ir švelnaus skonio, todėl yra populiarus įvairių receptų pasirinkimas. Jis gana greitai paruošiamas, todėl tai patogus pasirinkimas judriose virtuvėse.

Ekologiški grūdai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad grūdai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: UAB EKO PLANET
Kilmės šalis: ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškos pilno grūdo manų kruopos, vanduo

Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamo pėdsakų.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1504 KJ, 355 Kcal
Riebalų 1.7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.4 g
Angliavandenių 72 g
 - iš kurių cukrų 2.4 g
Skaidulinių medžiagų 3.8 g
Baltymų 11 g
Druskos 0 mg

Naudojimas

Paruošimas: Virti santykiu 1:1 apie 5-7 minutes. Jį taip pat galima paruošti užpilant verdančiu vandeniu ir paliekant pilnai išbrinkti ir atsargiai išmaišant šakute. Puikiai tiks kaip garnyras prie įvairių patiekalų.

Serviravimo idėjos:

Garnyras: patiekite kuskusą kaip paprastą garnyrą prie keptos mėsos, skrudintų daržovių ar troškinių.

Salotos: Kuskusas gali būti salotų pagrindas. Pabarstykite jį su pjaustytomis daržovėmis, žolelėmis ir vinigreto padažu.

Įdaras: Kuskusas gali būti naudojamas kaip keptų daržovių, pavyzdžiui, paprikų ar pomidorų, įdaras.

Pusryčiai: Pasaldinkite virtą kuskusą su medumi, riešutais ir vaisiais.

Kuskusas yra universalus, todėl drąsiai eksperimentuokite su įvairiais skoniais ir ingredientais, kad atitiktų jūsų skonį ir ruošiamą patiekalą.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškas kuskusas EKO PLANET, 400 g

Ekologiškas kuskusas EKO PLANET, 400 g

Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.