Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Sirupas

Kur naudoti?

Kepimui. Pakeisti baltąjį cukrų sirupu nėra visiškai paprasta, bet ir ne per daug sudėtinga. Galite išradingai derinti sirupus, kad sukurtumėte išties gardžių skonių. Pavyzdžiui, spanguolių sirupas yra nuostabaus skonio su obuolių keksiukais, o vyšnių ar aviečių sirupas suteikia vaisių sodrumo šokoladiniam pyragui.

Gėrimams. Sirupai...

Kur naudoti?

Kepimui. Pakeisti baltąjį cukrų sirupu nėra visiškai paprasta, bet ir ne per daug sudėtinga. Galite išradingai derinti sirupus, kad sukurtumėte išties gardžių skonių. Pavyzdžiui, spanguolių sirupas yra nuostabaus skonio su obuolių keksiukais, o vyšnių ar aviečių sirupas suteikia vaisių sodrumo šokoladiniam pyragui.

Gėrimams. Sirupai - puikios saldinimo priemonės karštiems ar šaltiems gėrimams. Žiemą sirupus galite sumaišyti su kakavos milteliais bei žiupsneliu cinamono ir pasigaminti sodraus karšto šokolado, įpilti į karštą arbatą su citrina arba pasaldinti karštą vyną.

Vasarą sirupai puikiai tinka skaniam kokteiliui gaminti arba naminiam limonadui ar šaltai arbatai pasaldinti. Kadangi jie yra skysti, taip pat daug geriau tirpsta nei granuliuotas cukrus.

Padažams ir marinatams. Padažams ir marinatams sirupus naudoti daug lengviau nei kepimui. Paprastai tai būna tiesioginis pakaitalas 1:1, bet taip pat galite pradėti nuo mažesnio kiekio ir po truputį pridėti daugiau, kad išgautumėte norimą skonį. Puikiai tam tinka vaisių skonio sirupai, pavyzdžiui, ananasų, citrusinių vaisių, persikų, abrikosų ar obuolių. Tokius padažus galite naudoti mėsos kukuliams, šonkauliukams, jūros gėrybėms ar net daržovių mišrainei arba saldžiarūgščiam keptam tofu. 

Marinatams daugelis vaisių sirupų puikiai dera su rūgštimi. Išbandykite braškių ir balzamiko, granatų ir baltojo vyno, mėlynių ir sidro acto, abrikosų ir Dižono garstyčių... Galimybės yra neribotos!

Desertams ir pusryčiams. Vaisių sirupai paprastai patiekiami kaip desertų (plikyto pyrago ar ledų) arba kaip pusryčių (avižinių dribsnių, vaflių, chia dubenėlių, jogurto ar blynų) užpildas.

Granolai. Granola yra puikus būdas pradėti dieną, nesvarbu, ar ją maišysite su jogurtu, ar naudosite kaip avižinių dribsnių priedą, ar valgysite vieną su trupučiu pieno. Problema ta, kad iš anksto paruoštoje granoloje dažnai būna daug pridėtinio cukraus ir ji paprastai būna gana brangi. Sprendimas - pasigaminti granolą patiems ir pagardinti ją natūraliu sirupu!

Atraskite Jums geriausią pasirinkimą

Speltos sirupas. Šis sirupas pasižymi švelnios karamelės skoniu, tad puikiai tinka gardinti įvairius desertus bei kepinius. Be to, jis tinka veganams.

Naudojamas: saldinti vaisių kokteilius, karštus ir šaltus gėrimus, blynus, ledus, desertus, gaminant kepinius, košes ar padažus. 

Obuolių sirupas. Obuolių kvapo ir skonio, karamelės spalvos, šiek tiek rūgštus. Tai - alternatyvus saldiklis. Vietoj cukraus jį galite naudoti visur!

Naudojamas: saldinti karštus ir šaltus gėrimus, ledus, košes, pyragaičius, salotas, vaisius.

Ryžių sirupas. Pasižymi švelniu skoniu ir tinka veganams.

Naudojamas: gardinti desertus, pyragus, įvairius gėrimus. 

Datulių sirupas. Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoj cukraus.

Naudojamas: gardinti desertus, padažus, kepinius. 

Agavų sirupas. Agavų sirupas yra saldesnis už įprastą cukrų ir turi žemą glikemijos indeksą. Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelės skonio. 

Naudojamas: saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus.

Cukranendrių melasa. Tirštas, tamsus, saldus karamelės bei kepinto cukraus skonio sirupas, gaunamas perdirbant cukranendres į cukrų. Melasa yra labiau koncentruota nei cukrus. 

Naudojamas: įvairiems kepiniams, pudingams, pyragams gaminti.

AMRITA sirupai

AMRITA yra mūsų privatus prekės ženklas, registruotas Europos Sąjungoje. Produkcija apima ne tik sirupus, bet ir prieskonius, riešutus, himalajų druską, grūdų produktus, ekologiškus džiovintus vaisius, nerafinuotą ir rafinuotą kokosų aliejų, miltus ir dar daugiau! Be to, visus gaminius sufasuojame patys.

Daugiau

Sirupas 

(8)
Rodoma 1 - 8 iš 8 dalykų
Rodoma 1 - 8 iš 8 dalykų