Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymų nuo 50 eur. pristatymas nemokamas.
Raudonas vyno actas turi svaiginantį aromatą. Šis produktas yra veganiškas.
Aspall organinis sidro actas gaminamas Aspall parapijoje Safolke, naudojant procesą, kuris yra vienintelis toks pasaulyje. Fermentuotas iš specialiu klasikinių kulinarinių atrinktu obuolių ir šviežiai spaustų obuolių sulčių mišinio. Šis produktas yra veganiškas.
Kokosų milteliai kavai ir arbatai suteikia malonų kokosų aromatą ir salstelėjusį skonį. Pakaks vos dviejų arbatinių šaukštelių ir galėsite mėgautis tikru skanėstu – lengvu ir kreminiu. Tinka veganams. Be GMO.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO. Puikiai tinka pakeisti kokosų gėrimui.
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Skaidrus ir malonaus obuolių skonio. Be sulfatų.Tinka vegetarams, veganams ir celiakija sergantiems žmonėms.
Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Skaidrus ir malonaus obuolių skonio. Be sulfatų. Tinka vegetarams, veganams ir celiakija sergantiems žmonėms.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.