Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Ši pakuotė prilygsta 66 kiaušiniams!
Produkto privalumai:
„Orgran's No Egg“ sudėtyje nėra kviečių, glitimo, pieno produktų, laktozės ir, žinoma, kiaušinių. Tai milteliai, kuriuos galima lengvai laikyti spintelėje daug ilgiau nei tikrus kiaušinius.
Produkto informacija ir nuotraukos yra bendro pobūdžio patarimo ir iliustravimo tikslais. Kartkartėmis pakuotė, receptai ir ingredientai gali skirtis ir keistis, o informacija šioje svetainėje gali būti ne tokia naujausia, kaip mes norėtume. Ar pastebėjote, kad ši informacija yra pasenusi arba netiksli? Jei taip, praneškite mums el.paštu:
prekyba@ekopirk.lt
Bulvių krakmolas, tapijokos krakmolas, kildinimo medžiaga: kalcio karbonatas. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Daržovių derva (stabilizatorius): metilceliuliozė.
Sudedamosiose dalyse nėra dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių ir konservantų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1313 kJ / 313 kcal |
Baltymai |
0,2 g |
Angliavandeniai |
70,5 g |
- iš kurių cukrų |
0 g |
-iš kurių krakmolas |
70,5 g |
Riebalai |
0,3 g |
-iš kurių sočiūjų |
0,1 g |
Skaidulinių medžiagų |
2,9 g |
Natrio |
0,010 g |
Druskos |
0 g |
Kiaušinio pakaitalą NO EGG galima gaminti tešlą, blynus, sausainius, pyragus ir vaflius. Taip pat jį galima dėti į padažus, majonezą be kiaušinių ir netgi gali būti naudojamas kreminio kremo įdarui gaminti.
Viename pakelyje yra 66x3g porcijos. 1 kupinas arbatinis šaukštelis (3 g) prilygsta kiaušiniui.
Atkreipkite dėmesį, kad no-egg nėra kiaušinių skonio, todėl netinka omletui, kiaušinienei ar keptiems kiaušiniams gaminti!
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Falafelių (avinžirnių) mišinys su brokoliais, špinatais, žaliaisiais pipirais, svogūnais ir žolelėmis. Natūralūs. Be glitimo. Turi daug baltymų, mažai riebalų. Be pridėtinio cukraus. Tinka veganams.
Avinžirnių mišinys falafeliams su moliūgais, pastarnokais, bolivin balanda, kariu ir prieskoniais. Be glitimo. Turi daug baltymų, mažai riebalų. Yra be palmių aliejaus. Be pridėtinio cukraus.
Susmulkintos sojos gabalėliai aštriame aliejaus padaže. Šis veganiškas konservuotas tunas yra puiki augalinė alternatyva žuvies konservams. Gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas. Be GMO.
Klasikinis majonezas, pagamintas naudojant tik augalinės kilmės ingredientus. Skanus užtepas vyniotiniuose, sumuštiniuose ar mėsainiuose. Taip pat tinka valgyti su bulvytėmis, daržovėmis, kukurūzų traškučiais ar kitiais užkandžiais.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Avinžirnių mišinys be glitimo skaniems ir traškiems falafeliams su burokėliais ir čili.
Konservuoti sūriame vandenyje. Naudojami kaip mėsos pakaitalas.
Čiavanprašas - tai aštraus skonio džemas. Tradicinis ajurvedinis įvairių augalų mišinys, pgamintas pagal senovinį autentišką ajurvedos receptą iš daugiau nei 40 ingredientų. Čiavanprašo pagrindą sudaro agrastinis lapainis, ypač vertinamas dėl labai gausaus vitamino C kiekio.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui. Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO. Puikiai tinka pakeisti kokosų gėrimui.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite