Ši pakuotė prilygsta 66 kiaušiniams!
Produkto privalumai:
„Orgran's No Egg“ sudėtyje nėra kviečių, glitimo, pieno produktų, laktozės ir, žinoma, kiaušinių. Tai milteliai, kuriuos galima lengvai laikyti spintelėje daug ilgiau nei tikrus kiaušinius.
Produkto informacija ir nuotraukos yra bendro pobūdžio patarimo ir iliustravimo tikslais. Kartkartėmis pakuotė, receptai ir ingredientai gali skirtis ir keistis, o informacija šioje svetainėje gali būti ne tokia naujausia, kaip mes norėtume. Ar pastebėjote, kad ši informacija yra pasenusi arba netiksli? Jei taip, praneškite mums el.paštu:
prekyba@ekopirk.lt
Bulvių krakmolas, tapijokos krakmolas, kildinimo medžiaga: kalcio karbonatas. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Daržovių derva (stabilizatorius): metilceliuliozė.
Sudedamosiose dalyse nėra dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių ir konservantų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1313 kJ / 313 kcal |
Baltymai |
0,2 g |
Angliavandeniai |
70,5 g |
- iš kurių cukrų |
0 g |
-iš kurių krakmolas |
70,5 g |
Riebalai |
0,3 g |
-iš kurių sočiūjų |
0,1 g |
Skaidulinių medžiagų |
2,9 g |
Natrio |
0,010 g |
Druskos |
0 g |
Kiaušinio pakaitalą NO EGG galima gaminti tešlą, blynus, sausainius, pyragus ir vaflius. Taip pat jį galima dėti į padažus, majonezą be kiaušinių ir netgi gali būti naudojamas kreminio kremo įdarui gaminti.
Viename pakelyje yra 66x3g porcijos. 1 kupinas arbatinis šaukštelis (3 g) prilygsta kiaušiniui.
Atkreipkite dėmesį, kad no-egg nėra kiaušinių skonio, todėl netinka omletui, kiaušinienei ar keptiems kiaušiniams gaminti!
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Kalendrų CO2 ekstraktas - saldaus, prieskoninio, medžio aromato. Plačiai naudojamas ir aromaterapijoje, ir buityje, kosmetikoje, taip pat ir kulinarijoje. Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Tinka tepti ant duonos ar trapučių, gardinti ledus, kokteilius, kepinius. Be pridėto palmių aliejaus ir druskos. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.Aliejus atsiskiria natūraliai, prieš naudodami išmaišykite.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Ekologiški avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti. 100 % perdirbama pakuotė.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Miltų mišinys iš ryžių, kviečių, tapijokos, kukurūzų ir grikių. Puiki alternatyva kvietiniams miltams. Be glitimo. Tinka veganams.
Falafelių (avinžirnių) mišinys su brokoliais, špinatais, žaliaisiais pipirais, svogūnais ir žolelėmis. Natūralūs. Be glitimo. Turi daug baltymų, mažai riebalų. Be pridėtinio cukraus. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite