Migdolinis braunis (Vegan)

    Be kiaušinių! Burnoje tirpstantis nepakartojamo skonio šokoladinis braunis. Saldinkite datulių cukrumi, jis suteiks malonų saldų poskonį.

    Jums reikės:

    - 5 kupinų v. š. kakavos miltelių

    - 1 puodelio (240g) migdolų miltų

    - 7 v. š. datulių cukraus

    - 40 g juodojo šokolado ir apie 40g šokolado apliejimui (rekomenduojama apibarstyti druskos dribsniais)

    - 1 kupino v. š. kiaušinio pakaitalo

    - 100 ml tirpinto kokosų aliejaus

    - 60 ml vandens

    - gero žiupsnelio druskos

    - apie 1/4 v. š. maistinės sodos

    Gaminimas:

    1. Elektriniu plaktuvu išmaišykite kiaušinių pakaitalą, kokoso aliejų, cukrų ir vandenį.

    2. Įdėkite miltus, kakavos miltelius, sodą, druską ir maišykite, kol masė taps vientisa.

    3. Susmulkinkite šokoladą mažais gabaliukais ir įmaišykite į tešlą.

    4. Supilkite į kepimo popieriumi išklotą nedidelę kepimo formą.

    5. Kepkite 25 -35min. 170 laipsnių temperatūroje. Jei norite vidutiniškai drėgno, kepkite apie 30 min. jei patinka drėgnesnis, kepkite trumpiau.

    6. Pilnai atvėsinkite. Apliekite ištirpintu šokoladu ir apibarstykite druskos dribsniais

    Skanaus!

    Receptas:

    IG: @blemba.kaip.skanu

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite