-10% NUOLAIDA su kodu ''VASARA''
Naudojamas indiškiems saldumynams ir desertiniams patiekalams gaminti.
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Konservuoti sūriame vandenyje. Naudojami kaip mėsos pakaitalas.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Gaminami iš šviežių kokoso riešutų. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Migdolų miltai skirti kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.