Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ekologiški agavų milteliai yra sveikesnė alternatyva cukrui. Jų sudėtyje yra apie 90% fruktozės. Agavos milteliai yra saldesni už cukrų, jie lengvai tirpsta ir yra baltos spalvos.
TRUVIA - tai granuliuotas, kalorijų neturintis saldiklis, pagamintas su stevijos (dar vad. medaus žole, lot. Stevia rebaudiana) lapų ekstraktu. Idealiai tinka dėti į arbatą, kavą, užbarstyti ant šviežių vaisių, jogurto ar dribsnių. 1/3 šaukštelio Truvia saldiklio atitinka 1 šaukštelį cukraus.
Ekologiškas kristalizuotas ksilitolis - puikus cukraus pakaitalas. Yra panašaus skonio, išvaizdos ir saldumo. Be GMO. Tinka veganams.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Eritritolis yra saldiklis panašios išvaizdos ir saldumo kaip cukrus, tačiau turintis nepalyginamai mažiau kalorijų.