Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Šis cukrus yra labai panašus į mums įprastą baltąjį cukrų. Jis gaminamas iš cukranendrių sulčių. Tai yra daroma moderniomis technologijomis, kurios leidžia iš cukraus kristalų pašalinti didžiąją dalį melasos. Dėl šios priežasties šis cukrus yra šviesiai gelsvos spalvos ir dėl melasos trūkumo pasižymi švelniu ir neįmantriu skoniu.
Šio cukraus švelnus saldumas gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Taip pat šviesius cukraus kristalus galite susimalti kavamalėje ir turėsite puikiausią cukraus pudrą savo kepiniams papuošti.
Cukranendrių cukrus yra neutralus saldiklis, alternatyva įprastiniam baltam cukrui (taip gerai pažįstamam lietuviškoje virtuvėje), iš kurio ne tik kad būna pašalinama visa melasa, bet jis dar ir cheminėmis priemaišomis balinamas, keičiama jo struktūra ir cheminė sudėtis, o galutinio produkto spalva mažai skiriasi nuo sniego. Po tokių vėtymų ir mėtymų baltasis cukrus nebeturi jokios maistinės vertės, išskyrus nepaprastai aukštą kiekį greitai pasisavinamų angliavandenių – prasta žinia sveikos mitybos šalininkams.
Šis auksaspalvis cukranendrių cukrus yra nerafinuotas, nebalintas ir gaminamas tik iš sertifikuotuose ekologiniuose Brazilijos ūkiuose išaugintų cukranendrių.
Ekologiškos cukranendrės auginamos ir apdorojamos naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad augalai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės.
Gamintojas: UAB EKO PIRKSudedamosios dalys: ekologiškas nerafinuotas auksaspalvis cukranendrių cukrus.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1668 kJ/399 kcal |
Angliavandenių | 99.6 g |
-iš kurių cukrų | 99.5 g |
Cukranendrių cukrus yra universalus saldiklis, kuris gali būti naudojamas įvairiose kulinarijos srityse. Štai keli įprasti cukranendrių cukraus naudojimo būdai:
- Į karštus ar šaltus gėrimus, pavyzdžiui, kavą, arbatą, limonadą ar šaltą arbatą, dėkite cukraus. Sureguliuokite kiekį, kad jis atitiktų jūsų saldumo poreikį.
- Kepdami naudokite cukranendrių cukrų, kad pasaldintumėte pyragus, sausainius, bandeles, pyragus ir kitus desertus. Tai ne tik suteikia saldumo, bet ir prisideda prie kepinių tekstūros bei rudumo.
- Cukranendrių cukrus dažnai naudojamas karamelizuojant vaisius, pavyzdžiui, pyragaičiuose arba ant desertų, tokių kaip crème brûlée. Taip pat iš jo galima gaminti karamelinį padažą, kurį galima aplieti ant ledų ar kitų desertų.
- Gaminkite vaisių konservus, uogienes ir drebučius, derindami vaisius su cukranendrių cukrumi. Cukrus veikia kaip konservantas ir padeda padaryti gerą konservų konsistenciją.
- Paruoškite sirupą, ištirpindami cukranendrių cukrų lygiomis dalimis vandens. Šiuo sirupu galima saldinti gėrimus, kokteilius ir šaltą arbatą. Tai taip pat patogus ingredientas saldinant pyragus ar vaisius.
- Įpilkite cukraus į naminius padažus, marinatus ir padažus, kad subalansuotumėte skonį. Tai gali būti pagrindinis kepsnių padažo, teriyaki padažo ar vinaigretės ingredientas.
- Pabarstykite šiek tiek cukranendrių cukraus ant jogurto ar dribsnių, kad padidintumėte saldumą ir skonį.
- Naudokite cukranendrių cukrų, norėdami pasaldinti naminius ledus, želė ar šerbetą.
Ekologiški agavų milteliai yra sveikesnė alternatyva cukrui. Jų sudėtyje yra apie 90% fruktozės. Agavos milteliai yra saldesni už cukrų, jie lengvai tirpsta ir yra baltos spalvos.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Eritritolis yra saldiklis panašios išvaizdos ir saldumo kaip cukrus, tačiau turintis nepalyginamai mažiau kalorijų.
Saldiklis rekomenduojamas besilaikantiems dietos, besirūpinantiems liekna figūra ir sveiku gyvenimo būdu. Vietoj cukraus naudojamas karštiems ir šaltiems gėrimams bei desertams.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite