Apie prekę
Mėlynės – vienos populiariausių maistingų, mažai kaloringų ir itin naudingų žmogaus organizmui uogų, kurios dėl gerųjų savo savybių gydytojų ir mitybos specialistų dažnai vadinamos supermaistu.
Džiovintos mėlynės | Mėlynių milteliai:
- Mėlynių milteliai pagaminti iš 100% šviežiai nuskintų ir džiovintų mėlynių uogų;
- Natūralus vitaminų, antioksidantų ir natūralių skaidulų derinys;
- Arbatinis šaukštelis miltelių prilygsta saujai laukinių uogų;
- Rinkta tik švariuose ir neužterštuose miškų plotuose;
- 100% natūralus – be konservantų, cukraus ar dažiklių (nėra glitimo, pieno, sojos, riešutų alergenų);
- Pranoksta kitus uogų ekstraktus ir papildus;
- Tinka tiek vaikams tiek suaugusiems.
Daugelis mėgstame šviežias ar net šaldytas mėlynes, tačiau jų dažnai nėra dėl sezoniškumo ir įsigyti šių uogų yra sudėtinga. Tačiau dėl technologinės pažangos ir džiovinimo metodų tobulinimo dabar šiomis uogomis galima mėgautis ištisus metus. O mėlynių milteliai turi praktiškai tokią pačią maistinę vertę kaip ir šviežios uogos!
Mėlynių milteliai | Super Fudo džiovintos mėlynės – vitaminų ir mineralų pasiskirstymas:
Mineralai:
- Manganas – 143%
- Geležis – 10%
- Fosforas – 1,29%
- Magnis – 1,67%
- Kalis – 2,19%
- Kalcis – 1,5%
- Cinkas – 0,91%
- Varis – 12%
- Natris – 0,2%
- Chromas – 3%
Vitaminai:
- Vitaminas C – 49%
- Vitaminas B9 – 1,5%
- Vitaminas A – 0,15%
- Vitaminas B1 – 2,5%
- Vitaminas B2 – 2,31%
- Vitaminas B3 – 3,86%
- Vitaminas B6 – 4,62%
- Vitaminas B5 – 3,2%
Mėlynės kietina vidurius, todėl turintiems tokių virškinimo problemų derėtų valgyti tik nedidelius uogų kiekius ir atkreipti dėmesį į naujai atsiradusius virškinimo sutrikimus.
Gamintojas: SUPER FUDO, Lietuva
Sudėtis
Maistinė vertė
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1425 kJ/ 340 kcal |
Riebalų |
3 g |
-iš kurių sočiųjų |
0 g |
Angliavandenių |
90 g |
-iš kurių cukrų |
70 g |
Skaidulinių medžiagų |
17.3 g |
Baltymų |
7 g |
Druskos |
0.2 g |
Naudojimas
Naudojimas: mėlynių miltelius puikiai tinka dėti į kokteilius, ledus, gardinti košes, naudoti užkandžių gamyboje, kepant blynus ar keksiukus, gaminant padažus ar glazūrą varškėčiams, desertams, netgi mėsai.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite