Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti,...
Šie produktai atveria neribotas galimybes eksperimentuoti virtuvėje. Sriubos, salotos, troškiniai ir kiti valgiai įgaus naujų skonių, kai į juos įbersite grūdų produktų. Mitybos racioną naujais skoniais gali papildyti įvairūs grūdai: avižų, miežiai, soros, kukurūzai ir kt. Ekologiški kviečiai ir kiti grūdai idealiai tinka daiginti, kepti, virti, malti. Itin geras sprendimas yra pilno grūdo kruopos, kuriose gausu vertingų maistinių medžiagų.
Mūsų asortimente kruopos internetu - už patrauklią kainą!
Tai – tobulas produktas subalansuotai mitybai. Šiuose grūduose yra daug skaidulų, aminorūgščių ir augalinių baltymų. Be to, bolivinė balanda yra traški ir švelnaus riešutų poskonio. Ją galima naudoti įvairiais būdais: ir šiltiems, ir šaltiems valgiams. Galima pasigaminti košę, garnyrą, sriubą ar troškinį.
Soras verta naudoti dėl aukštos maistinės vertės. Galima pasigaminti gardžią košę pusryčiams ir į ją pridėti vaisių, sėklų, medaus, riešutų sviesto ar kitų pagardų. Šias kruopas galima naudoti ir sriuboms, desertams bei pusryčių dribsniams.
Grikiai yra labai mėgstami, aukštos kokybės ir skonio tradiciniai lietuviški grūdai. Iš jų gaminamos skanios košės, mišrainės, apkepai ir įvairūs patiekalai. Žmonėms, kurie nuolatos skuba, natūralios neskrudintos grikių kruopos yra puikus pasirinkimas.
Lęšiai, kaip ir daugelis ankštinių augalų, yra puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis. Jie neturi glitimo, juose yra nedaug cukraus ir riebalų. Negana to, lęšiai turi nuostabų skonį ir yra lengvai paruošiami.
Tiesa, skonis priklauso nuo jų rūšies. Vieni mėgstamiausių yra švelnūs žalieji lęšiai, puikiai tinkantys troškiniams, košėms ir sriuboms. Tuo tarpu raudonieji lęšiai ne tik sutirština sriubas ar troškinius, bet ir suteikia valgiams patrauklią spalvą, kaip ir juodieji lęšiai. Taip pat galima maišyti raudonuosius lęšius su ryžiais, kad išgautumėte subtilų skonį.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Žalieji lęšiai yra puikus augalinių baltymų šaltinis. Tinka sriuboms, salotoms bei troškiniams.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai turi daugiau maistinių medžiagų nei įprastas kuskusas. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškos smulkintos kukurūzų kruopos, gaunamos iš kukurūzų grūdų. Iš jų ruošiama garsioji itališka polenta, kuri gali būti ir saldi, pvz,. pusryčiams su džiovintais vaisiais, ir pikantiška – prie pagrindinių patiekalų.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.