Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Kalendroje gausu vitamino C, karotino, organinių rūgščių, cukraus, riebalinių aliejų, tad šiuo prieskoniu ne tik pagardinsite patiekalus, bet ir papildysite juos naudingomis medžiagomis. Kalendra puikiai pagardinsite meduolius, daržovių marinatus, užpilus. Lapeliai puikiai tinka ruošti meksikietiškus takus, sriubas, troškinius, vištieną, ryžius, salotas, pomidorų padažus ar tiesiog dekoruoti lėkštei.
Gamintojas: Suma Wholefoods.
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.
Sudedamosios dalys: kalendros lapeliai
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Šios maistinės mielės – tai B grupės vitaminais praturtintas natūralus produktas, kuris turi riešutų ir sūrio skonį. Be glitimo. Be dirbtinių priedų bei konservantų. Tinka veganams.
Egzotišką skonį ir aromatą suteikiantis prieskonių mišinys arbatai ir šiltam pienui.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
Raudonėlių CO2 ekstraktas yra gana stiprus ekstraktas, visuomenėje plačiai žinomas kaip turintis antimikrobinį poveikį. Taip pat kaip ir gvazdikėlių, cinamonų, dašių, egiptinių kmynų eteriniai aliejai. Be to raudonėlis dėl savo turtingo kvapo ir skonio yra dažnai naudojamas prieskonis. O plačiajai visuomenei žinomas kaip populiarus picų prieskonis.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite