Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Amchur milteliai gaminami iš žalio mango, kuris supjaustomas, džiovinamas saulėje ir smulkiai sumalamas į miltelius. Amchur milteliai naudojami panašiai kaip tamarindas vegetariškų ir grūdinių patiekalų gaminimui. Mangų milteliai paprastai naudojami gaminant aštrius patiekalus, tokius kaip Chana Masala Mix, Shahi Paneer ir kitus Indijos virtuvės patiekalus.
Amchur naudojamas daugiausia Indijos kulinarijoje, kaip rūgštelės suteikiantis prieskonis patiekaluose, kuriuose norima suteikti aštrų bei ryškų skonį, pavyzdžiui, kariuose, čatniuose, marinatuose ir prieskonių mišiniuose. Suteikia rūgštelės gaminant sriubas, dal'us ir daržovių patiekalus - labai dažnai naudojamas su bulvėmis, baklažanais ar avinžirniais. Amchur milteliai suteikia maistui ypatingą skonį.
Laikymo sąlygos: Laikykite miltelius sandariai uždarytoje talpoje, kad geriausiai išsaugotumėte skonį ir savybes.
Sudedamosios dalys: džiovintų mangų milteliai.
Supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.
Štai keletas būdų, kaip dažniausiai naudojamas Amchur:
Karis ir užpilai: Amchur galima dėti į daržovių arba mėsos pagrindu pagamintus karius ir padažus, taip suteikiant patiekalui subalansuojančio rūgštumo, nepadidinant skysčio kiekio.
Čatniai ir padažai: tai pagrindinis kai kurių čatnių, padažų ir padažų ingredientas, suteikiantis pagardui rūgštaus ir vaisinio skonio.
Prieskonių mišiniai: Amchur įtraukiamas į įvairius prieskonių mišinius, tokius kaip chaat masala, kuris naudojamas užkandžiams ir gatvės maistui pagardinti.
Marinatai: jį galima dėti į mėsos ar daržovių marinatus.
Užkandžiai: pabarstykite šiek tiek amchur miltelių ant užkandžių, pavyzdžiui, skrudintų riešutų, spragėsių ar keptų gaminių.
Naudojant amchur, patartina pradėti nuo nedidelio kiekio ir koreguoti pagal savo skonį. Turėkite omenyje, kad amchur yra kvapni alternatyva įprastoms rūgštingosioms medžiagoms, tokioms kaip tamarindas ar citrina, ir patiekalams suteikia unikalaus skonio.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio. SVARBU! Šios prekės pristatymas gali užtrukti iki 5 darbo dienų.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Šventkmynių sėklos Ajwain – stiprus prieskonis Kilęs iš Indijos, auginamas Azijoje ir Afrikoje. Idealiai tinka vegetariškiems patiekalams. Skonis primena kmynų ir čiobrelių derinį.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
2 pakuočių rinkinys po 150g. Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite