Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Džiovinti mangų milteliai Amchur, Sattva Foods, 100 g

3,89 € su PVM

Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: STV-002

Apie prekę

Amchur milteliai gaminami iš žalio mango, kuris supjaustomas, džiovinamas saulėje ir smulkiai sumalamas į miltelius. Amchur milteliai naudojami panašiai kaip tamarindas vegetariškų ir grūdinių patiekalų gaminimui. Mangų milteliai paprastai naudojami gaminant aštrius patiekalus, tokius kaip Chana Masala Mix, Shahi Paneer ir kitus Indijos virtuvės patiekalus.

Amchur naudojamas daugiausia Indijos kulinarijoje, kaip rūgštelės suteikiantis prieskonis patiekaluose, kuriuose norima suteikti aštrų bei ryškų skonį, pavyzdžiui, kariuose, čatniuose, marinatuose ir prieskonių mišiniuose. Suteikia rūgštelės gaminant sriubas, dal'us ir daržovių patiekalus - labai dažnai naudojamas su bulvėmis, baklažanais ar avinžirniais. Amchur milteliai suteikia maistui ypatingą skonį.

Laikymo sąlygos: Laikykite miltelius sandariai uždarytoje talpoje, kad geriausiai išsaugotumėte skonį ir savybes.

Gamintojas: SATTVA Foods Ltd
Kilmės šalis: Indija

Sudėtis

Sudedamosios dalys: džiovintų mangų milteliai.

Supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Naudojimas

Štai keletas būdų, kaip dažniausiai naudojamas Amchur:

Karis ir užpilai: Amchur galima dėti į daržovių arba mėsos pagrindu pagamintus karius ir padažus, taip suteikiant patiekalui subalansuojančio rūgštumo, nepadidinant skysčio kiekio.

Čatniai ir padažai: tai pagrindinis kai kurių čatnių, padažų ir padažų ingredientas, suteikiantis pagardui rūgštaus ir vaisinio skonio.

Prieskonių mišiniai: Amchur įtraukiamas į įvairius prieskonių mišinius, tokius kaip chaat masala, kuris naudojamas užkandžiams ir gatvės maistui pagardinti.

Marinatai: jį galima dėti į mėsos ar daržovių marinatus.

Užkandžiai: pabarstykite šiek tiek amchur miltelių ant užkandžių, pavyzdžiui, skrudintų riešutų, spragėsių ar keptų gaminių.

Naudojant amchur, patartina pradėti nuo nedidelio kiekio ir koreguoti pagal savo skonį. Turėkite omenyje, kad amchur yra kvapni alternatyva įprastoms rūgštingosioms medžiagoms, tokioms kaip tamarindas ar citrina, ir patiekalams suteikia unikalaus skonio.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Džiovinti mangų milteliai Amchur, Sattva Foods, 100 g

Džiovinti mangų milteliai Amchur, Sattva Foods, 100 g

Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.