Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Amchur milteliai gaminami iš žalio mango, kuris supjaustomas, džiovinamas saulėje ir smulkiai sumalamas į miltelius. Amchur milteliai naudojami panašiai kaip tamarindas vegetariškų ir grūdinių patiekalų gaminimui. Mangų milteliai paprastai naudojami gaminant aštrius patiekalus, tokius kaip Chana Masala Mix, Shahi Paneer ir kitus Indijos virtuvės patiekalus.
Amchur naudojamas daugiausia Indijos kulinarijoje, kaip rūgštelės suteikiantis prieskonis patiekaluose, kuriuose norima suteikti aštrų bei ryškų skonį, pavyzdžiui, kariuose, čatniuose, marinatuose ir prieskonių mišiniuose. Suteikia rūgštelės gaminant sriubas, dal'us ir daržovių patiekalus - labai dažnai naudojamas su bulvėmis, baklažanais ar avinžirniais. Amchur milteliai suteikia maistui ypatingą skonį.
Laikymo sąlygos: Laikykite miltelius sandariai uždarytoje talpoje, kad geriausiai išsaugotumėte skonį ir savybes.
Sudedamosios dalys: džiovintų mangų milteliai.
Supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.
Štai keletas būdų, kaip dažniausiai naudojamas Amchur:
Karis ir užpilai: Amchur galima dėti į daržovių arba mėsos pagrindu pagamintus karius ir padažus, taip suteikiant patiekalui subalansuojančio rūgštumo, nepadidinant skysčio kiekio.
Čatniai ir padažai: tai pagrindinis kai kurių čatnių, padažų ir padažų ingredientas, suteikiantis pagardui rūgštaus ir vaisinio skonio.
Prieskonių mišiniai: Amchur įtraukiamas į įvairius prieskonių mišinius, tokius kaip chaat masala, kuris naudojamas užkandžiams ir gatvės maistui pagardinti.
Marinatai: jį galima dėti į mėsos ar daržovių marinatus.
Užkandžiai: pabarstykite šiek tiek amchur miltelių ant užkandžių, pavyzdžiui, skrudintų riešutų, spragėsių ar keptų gaminių.
Naudojant amchur, patartina pradėti nuo nedidelio kiekio ir koreguoti pagal savo skonį. Turėkite omenyje, kad amchur yra kvapni alternatyva įprastoms rūgštingosioms medžiagoms, tokioms kaip tamarindas ar citrina, ir patiekalams suteikia unikalaus skonio.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Ekologiški viso grūdo grikių miltai.
Ekologiški avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Pakuotė atitinka 4 kiaušinius. Be glitimo. Tinkama veganams.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 10 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
LEBENSBAUM čili pipirai puikiai tinka mėsai, paukštienai ir konservams pagardinti. Šie prieskoniai yra intensyvaus, aštraus skonio
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite