Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje. Linų sėmenis ypač lengva įtraukti į mitybos racioną. Pats populiariausias bei sveikiausias linų sėmenų apdirbimo būdas – jų traiškymas arba malimas. Kuo labiau susmulkinti linų sėmenys, tuo daugiau jų naudingųjų medžiagų organizmas gali įsisavinti.
Tinka kepimui, dėti į sausus pusryčius, kokteiliams ir įvairiems maisto patiekalams gardinti, siekiant papildyti mitybą naudingomis Omega-3 rūgštimis, kurios gali padėti palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
Svarbu! Naudokite tik virimui ir kepimui. Nevalgykite termiškai neapdorotų!
Rekomenduojame kaip priedą prie sriubų, duonos, pyragų ir sausainių.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiški auksiniai linų sėmenys.
Supakuota aplinkoje, kurioje apdorojami riešutai, sezamai, glitimo turintys produktai ir soja.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė | 2056 kJ / 498 kcal |
Riebalų | 37 g |
- iš kurių sočiųjų | 4,7 g |
Angliavandenių | 4,2 g |
- iš kurių cukrų | 1,7 g |
Skaidulinių medžiagų | 26 g |
Baltymų | 24 g |
Druskos | 0,11 g |
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Ekologiškos sezamų sėklos be luobelės puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui bei maistingiems užkandžiams gaminti. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite