Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Šventkmynių sėklos Ajwain, Sattva Foods, 100 g

3,29 € su PVM

Šventkmynių sėklos Ajwain – stiprus prieskonis Kilęs iš Indijos, auginamas Azijoje ir Afrikoje. Idealiai tinka vegetariškiems patiekalams. Skonis primena kmynų ir čiobrelių derinį.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: STV-001

Apie prekę


Šventkmynių sėklos Ajwain – stiprus prieskonis Kilęs iš Indijos, auginamas Azijoje ir Afrikoje. Idealiai tinka vegetariškiems patiekalams. Skonis primena kmynų ir čiobrelių derinį.Pasižymi aštriu aromatu su aštria nata. Sėklos yra mažos, ovalo formos bei rusvos spalvos.

Šventkmynių sėklos dažnai naudojamas Indijos kulinarijoje, siekiant suteikti patiekalams išskirtinį aromatą ir skonį, ypač gaminant duoną ar lęšių troškinius. Jis taip pat naudojamas marinuojant agurkus, gaminant užkandžius ir prieskonių mišinius. Šventkmynių sėklų atveria didelę skonių paletę - yra kartus ir gaižus, šildantis, intensyvus, panašus į kmyną ar kmyninį kuminą, bet itin stiprus. Net mažas šio prieskonio kiekis gali nustelbti viso patiekalo aromatą. 

Manoma, kad ajwain gali būti naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir turi gydomųjų savybių, o Indijos tradicinėje medicinoje naudojamas dėl virškinimą skatinančių ir pilvo putimą mažinančių savybių.

Laikymo sąlygios: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių.

Gamintojas: SATTVA Foods Ltd
Kilmės šalis: Indija

Sudėtis

Sudedamosios dalys: 100 % šventkmynių sėklos Ajwain.

Supakuota aplinkoje,kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Naudojimas

Naudokite šventkmynių sėklas gamindami pikantiškus užkandžius, taip pat skaninkite daržovių patiekalus ar tiesiog barstykite ant duonos.

Štai keli įprasti ajwain naudojimo būdai:

Duona ir paplotėliai: Ajwain yra populiarus indiškos duonos ir paplotėlių priedas. Gamindami chapatis, parathas ar naan į tešlą galite įberti šaukštelį ar du ajwain sėklų. Sėklos ne tik pagerina skonį, bet ir skatina virškinimą.

Daržovių patiekalai: pabarstykite žiupsneliu ajwain sėklų ant virtų daržovių patiekalų, pavyzdžiui, keptų bulvyčių arba troškintų patiekalų. Aromatingas ajwain skonis papildys įvairių daržovių skonį.

Ankštiniai augalai ir lęšiai: Ajwain įberkite į lęšių ir ankštinių augalų patiekalus gaminimo metu. Jis gerai dera su dals (lęšių sriubomis).

Ryžių patiekalai: Ajwain sėklų galite įdėti į ryžių patiekalus, pavyzdžiui, biryanis arba pulao, kad suteiktumėte papildomo aromato ir skonio.

Marinatai: Ajwain sėklų galite pridėti į marinuotų agurkų mišinį.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Šventkmynių sėklos Ajwain, Sattva Foods, 100 g

Šventkmynių sėklos Ajwain, Sattva Foods, 100 g

Šventkmynių sėklos Ajwain – stiprus prieskonis Kilęs iš Indijos, auginamas Azijoje ir Afrikoje. Idealiai tinka vegetariškiems patiekalams. Skonis primena kmynų ir čiobrelių derinį.