Naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo stiprų kvapą turinčių produktų. Atidarius rekomenduojama pakelio turinį perpilti į hermetišką indą.
Manufacturer: TRS Wholesale Co, Ltd JKNaudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Naudojamas tiek sėklomis, tiek ir maltas. Kad labiausiai atsiskleistų skonis ir kvapas rekomenduojama paskrudinti sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose - aliejuje arba išvalytame lydytame svieste „ghee" - iki sėklos patamsėja. Prieš malant kaitinti sausoje keptuvėje. Malto kumino aromatas labai greitai išgaruoja, dėl to patariama malti šviežiai arba laikyti labai sandariame inde. Ruošiant maistą į riebalus kuminas dedamas vienas iš pirmųjų. Padauginus kumino, jis užgožia visų kitų prieskonių aromatą.
Greitai paruošiami. Puikiai tinka praturtinti vegetarišką ar veganišką mitybą.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Lengvai paskrudinti grikiai. Baltymų šaltinis.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Perlinių kruopų dribsniai - vertingas maistas. Gaunami garinant, o paskui iškočiojant miežius. Tinka kaip ingridientas sausų pusryčių gamybai, košėms, duonai. Galioja iki: 2022.05.27
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO. Galiojimo data: 2022.07.30
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Baltosios pupelės yra puikaus skonio. Puikiai tinka sriuboms, troškiniams, salotoms arba vienos su šlakeliu aliejaus ir mėgstamais prieskoniais.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Braškinės vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Vyšninės vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Juodųjų serbentų vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs.
Aviečių vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Pilno grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Raudonieji ryžiai švelnaus malonaus riešutų skonio, virdami nesukrenta, išlieka traškūs ir naudojami patiems įvairiausiems patiekalams gaminti, garnyrams ruošti.
Išsiskiria maloniu ypatingu kvapu, salstelėjusiu skoniu ir spalva. Raudonuosiuose ryžiuose išsaugota visa ląsteliena ir gemalas. Su raudonaisiais ryžiais verdamos sriubos, jų dedama į troškinius, salotas, kitus patiekalus.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite