Naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo stiprų kvapą turinčių produktų. Atidarius rekomenduojama pakelio turinį perpilti į hermetišką indą.
Manufacturer: TRS Wholesale Co, Ltd JKNaudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Naudojamas tiek sėklomis, tiek ir maltas. Kad labiausiai atsiskleistų skonis ir kvapas rekomenduojama paskrudinti sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose - aliejuje arba išvalytame lydytame svieste „ghee" - iki sėklos patamsėja. Prieš malant kaitinti sausoje keptuvėje. Malto kumino aromatas labai greitai išgaruoja, dėl to patariama malti šviežiai arba laikyti labai sandariame inde. Ruošiant maistą į riebalus kuminas dedamas vienas iš pirmųjų. Padauginus kumino, jis užgožia visų kitų prieskonių aromatą.
Baltosios pupelės yra puikaus skonio. Puikiai tinka sriuboms, troškiniams, salotoms arba vienos su šlakeliu aliejaus ir mėgstamais prieskoniais. Geriausia iki: 2023-01-31
Braškinės vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Vyšninės vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Juodųjų serbentų vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs.
Aviečių vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Pilno grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti. 100 % perdirbama pakuotė.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis. Pavyzdžiui, itin populiarus užkandžių padažas, Vidurio Rytų šalyse vadinamas Tahini, gaminamas sutrynus trintuvu sausas paskrudintas sezamo sėklas kartu su alyvuogių aliejumi.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
TRUVIA - tai granuliuotas, kalorijų neturintis saldiklis, pagamintas su stevijos (dar vad. medaus žole, lot. Stevia rebaudiana) lapų ekstraktu. Idealiai tinka dėti į arbatą, kavą, užbarstyti ant šviežių vaisių, jogurto ar dribsnių. 1/3 šaukštelio Truvia saldiklio atitinka 1 šaukštelį cukraus.
Purškiamas abrikosų skonio vitaminas B12 (metilkobalaminas).
Egzotišką skonį ir aromatą suteikiantis prieskonių mišinys arbatai ir šiltam pienui.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite