Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo stiprų kvapą turinčių produktų. Atidarius rekomenduojama pakelio turinį perpilti į hermetišką indą.
Gamintojas: TRS Wholesale Co, Ltd JKNaudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdoroto.
Naudojamas tiek sėklomis, tiek ir maltas. Kad labiausiai atsiskleistų skonis ir kvapas rekomenduojama paskrudinti sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose - aliejuje arba išvalytame lydytame svieste „ghee" - iki sėklos patamsėja. Prieš malant kaitinti sausoje keptuvėje. Malto kumino aromatas labai greitai išgaruoja, dėl to patariama malti šviežiai arba laikyti labai sandariame inde. Ruošiant maistą į riebalus kuminas dedamas vienas iš pirmųjų. Padauginus kumino, jis užgožia visų kitų prieskonių aromatą.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ajurvedos žolelių mišinys moters hormonų sistemos funkcijai palaikyti.
Padeda sumažinti stresą, nerimą ir depresiją, skatina ramų miegą ir padeda palengvinti nemigą, didina energijos lygį ir mažina nuovargį, stiprina imuninę sistemą bei kovoja su priešlaikiniu senėjimu.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Pasižymi švelniu skoniu. Idealiai tinka gardinti desertus, pyragus, įvairius gėrimus. Tinka veganams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Stiprus trijų vaisių – Amalaki, Bibhitaki ir Haritaki – derinys, Triphala yra sena, išbandyta ir patikrinta ajurvedos formulė ir sveikatos eliksyras. Natūraliai turtingas vitamino C ir galingų antioksidantų šaltinis, stiprina virškinimo sistemą, stiprina imunitetą ir jaunina organizmą.
Paruošti valgyti, švelniai paskrudinti pusryčių dribsniai.
Pikantiškas, saldus ir energingas ajurvedinis arbatos mišinys.
Jokių priedų. Su prebiotikais. Tinka vegetarams.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Čiulpiami ledinukai, kuriems ypatingą skonį suteikia kruopščiai atrinktas trylikos vaistažolių mišinys. Saldainiai yra be cukraus, jiems saldumo suteikia stevijos augalo ekstraktas.
Mėlyninės vaisių juostelės pagamintos tik iš vaisių produktų ir meilės. Nėra pridėta cukraus, nes sultingi, prinokę vaisiai, iš kurių yra gaminamos vaisių juostelės, yra natūraliai labai saldūs. Jokių konservantų ar dažiklių!
Universalus, paruoštas valgyti sojų pupelių delikatesas. Gali būti patiektas tiek karštas, tiek šaltas. Tinka salotoms, sumuštiniams, troškiniams. Tinka veganams. Ne GMO.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
ACAI uogų milteliuose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Kokosų milteliai kavai ir arbatai suteikia malonų kokosų aromatą ir salstelėjusį skonį. Pakaks vos dviejų arbatinių šaukštelių ir galėsite mėgautis tikru skanėstu – lengvu ir kreminiu. Tinka veganams. Be GMO.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ekologiški agavų milteliai yra sveikesnė alternatyva cukrui. Jų sudėtyje yra apie 90% fruktozės. Agavos milteliai yra saldesni už cukrų, jie lengvai tirpsta ir yra baltos spalvos.
Ekologiškas kristalizuotas ksilitolis - puikus cukraus pakaitalas. Yra panašaus skonio, išvaizdos ir saldumo. Be GMO. Tinka veganams.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite