Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškas kokosų gėrimas (kokosų pienas) yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Kokosų gėrimo pagaminimas:
Ekstraktavimas: subrendusių kokosų minkštimas yra sutarkuojamas arba susmulkinamas iki kokoso drožlių. Gautos drožlės sumaišomos su vandeniu, kad susidarytų tirštas mišinys. Sumaišytas mišinys perkošiamas per marlę arba smulkų sietelį, kad skystis būtų atskirtas nuo kokoso minkštimo. Gautas skystis yra kokosų gėrimas.
Kokosų gėrimo spalvą bei tirštą konsistenciją nulemia didelis aliejaus kiekis, kurio didžioji dalis yra sočiųjų riebalų.
Dėl savo malonaus skonio ir kremiškumo, kokosų gėrimas tapo universaliu ingredientu, naudojamu tiek pikantiškiems, tiek saldiems patiekalams, nuo karių ir sriubų iki ledų ir kokteilių.
Svarbu pažymėti, kad kokosų gėrimas skiriasi nuo kokosų vandens, kuris yra skaidrus skystis, randamas jaunų, žalių kokosų viduje ir dažnai vartojamas kaip gaivinantis gėrimas.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: ekologiškas kokosų pienas 50%, vanduo 50%.
Maistinė vertė 100 g
Energija | 719.65 kJ/ 172kcal |
Riebalų | 17 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 15.4 g |
Angliavandenių | 3.6 g |
- iš kurių cukraus | 1.46 g |
Skaidulinių medžiagų | 1.40 g |
Baltymų | 1.23 g |
Druskos | 0.07 g |
Naudojimas: Prieš naudodami gerai suplakite.
Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3 dienas.
---
Kokosų gėrimas yra universalus ingredientas, dažniausiai naudojamas įvairiose virtuvėse, suteikiantis patiekalams kremiškumo, skonio ir atogrąžų sodrumo. Štai keletas būdų, kaip galite naudoti kokosų pieną gaminant maistą:
Karis ir troškiniai: kokosų gėrimas yra pagrindinis daugelio Azijos ir Karibų jūros karių ir troškinių ingredientas. Jis suteikia patiekalams sodrų ir kreminį pagrindą. Tiesiog įpilkite kokosų gėrimo į turimą troškinį, pagardinkite prieskoniais ir leiskite skoniams ir aromatams atsiskleisti.
Sriubos: kokosų gėrimas gali būti naudojamas ruošiant kremines sriubas, tokias kaip pomidorų kokosų sriuba, moliūgų kokosų sriuba arba tajų įkvėpta kokosinė vištienos sriuba.
Glotnučiai: į vaisius arba žaliuosius kokteilius įpilkite kokosų gėrimo. Taip gėrimams suteiksite malonaus tropinio skonio ir kreminės tekstūros.
Ryžiai ir grūdai: ryžiams, bolivinei balandai ar kitiems grūdams išvirti vietoje vandens galite naudoti kokosų gėrimą. Jis suteiks subtilų kokoso skonį ir pagerins bendrą patiekalo maistingumą.
Granola ir avižinių dribsnių košė: kokosų gėrimas puiki alternatyva pusryčių granoloms, košėms, dribsniams. Tiesiog užpilkite ir mėgaukitės maistingais veganiškais pusryčiais.
Desertai: kokosų gėrimas yra daugelio desertų receptų pagrindas. Galite gaminti kokosų gėrimo pagrindu pagamintus ledus, pudingus, panakotą ar net iš jo gaminti plaktą grietinėlę be pieno.
Kepiniai: kokosų gėrimas puikiai tinka naudoti įvairiuose kepiniuose kaip alternatyva įprastam pienui. naudokite jį kepti bandeles, blynus, pyragus. Kokosų pienas tokiems kepiniams suteiks drėgmės, taip pat malonaus egzotiško kokosinio prieskonio bei aromato.
Glotnučių dubenėliai: kokosų gėrimą galite naudoti kaip glotnučių dubenėlių pagrindą. Jį pagardinus vaisiais, riešutais ir sėklomis.
Padažai ir užpilai: iš kokosų gėrimo galima gaminti kreminius padažus ir užpilus salotoms ar makaronų patiekalams. Paprastam padažui sumaišykite kokosų gėrimą su žaliosios citrinos sultimis, šiek tiek saldiklio ir žolelėmis.
Kokteiliai: Kokosų pienas dažnai naudojamas tropiniuose kokteiliuose, tokiuose kaip piña colada ir kokosų margarita.
Kava ir arbata: kokosų gėrimu labai skanu gardinti kavą ar arbatą. Tiesiog įpilkite šlakelį šio gėrimo ir mėgaukitės kreminiu ir aromatingu gėrimu.
Naudodami kokosų gėrimas atminkite, kad jis linkęs atsiskirti skardinėje – kreminė dalis kyla į viršų, o vandeningoji – nusėda apačioje. Todėl prieš atidarydami skardinę gerai suplakite, kad užtikrintumėte vienodą tekstūrą ir skonį.
Be to, yra dviejų pagrindinių rūšių kokosų gėrimo: esančio skardinėse ir kartininėse pakuotėse. Kokosų gėrimas iš skardinių yra tirštesnis ir sodresnis, o kartininėse pakuotėse jis dažnai liesesnis ir labiau tinkamas tiesioginiams varojimui, pavyzdžiuo pilti į kavą, pusryčių dribsnius ir pan. Tuo tarpu kokosų gėrimas iš skardinių labiau tinkamas kepiniams, desertams, glotnučiams ar kietiems patiekalams gaminti.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
ORIVEGO® sukurtas, mėgstantiems desertinius kremus su mažiau cukraus, pats savaime turi ypatingą skonį! Tiems, kurie mėgsta riešutus ir šokoladą, turėtų labai patikti šis desertinio skonio kremas.
Natūralus šalčiu džiovintas užkandis su kokosais ir kakava. Dangiško skonio skanėstas, padėsianti numalšinti alkį, pasikrauti energijos ir organizmą papildyti maistingomis vaisių medžiagomis.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ekologiškas bekvapis rafinuotas kokosų aliejus idealiai tinkamas naudoti kepimui.
Ekologiškas bekvapis rafinuotas kokosų aliejus idealiai tinkamas naudoti kepimui.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Galima gardinti pusryčių dribsnius, kavą, įvairius kokteilius, jogurtą, ledus. Taip pat tinka padažams, vegeratiniams patiekalams, pyragams bei kitiems desertams. Puikiai tinka tortų, keksų, desertų tešlos tirštinimui.Be pieno.
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Grynas iš prigimties. 100% ekologiškas. Be GMO.
vegan be laktozės ir be glitimo kokoso pagrindu ekologiškas gaminys kulinarijai
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ekologiški migdolų drožlės yra puikus produktas valgyti bet kokia forma
Ekologiškas kokosų gėrimas puikiai papildo rytietišką virtuvę
Ekologiškas kokosų gėrimas puikiai papildo rytietišką virtuvę
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite