Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis rudųjų lęšių ir saldžiųjų bulvių karis yra kupinas maistingų ingredientų ir prieskonių, tad tai ne tik skanus, bet ir naudingas patiekalas. O smagiausia, kad labai paprastai paruošiamas!
Jums reikės:
1 valgomojo šaukšto ekologiško kokosų aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūno, supjaustyto kubeliais
2 didelių česnakų skiltelių, smulkiai pjaustytų
1 valgomojo šaukšto šviežio imbiero, smulkiai supjaustyto
1 valgomojo šaukšto maltų kmynų
1 valgomojo šaukšto ekologiškų maltų kalendrų miltelių
1 valgomojo šaukšto čili miltelių
450 g saldžiųjų bulvių, nuluptų ir supjaustytų kubeliais
200 g ekologiškų rudųjų lęšių
4 puodelių (1 litro) daržovių sultinio
1 puodelio (200 ml) ekologiško kokosų pieno
2 puodelių (75 g) kopūstų, grubiai pjaustytų
Druskos ir šviežiai maltų ekologiškų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas:
1. Didelėje gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite kokosų aliejų.
2. Sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol patamsės. Sudėkite česnaką ir imbierą ir toliau kepkite dar minutę.
3. Į puodą suberkite saldžiąsias bulves ir ruduosius lęšius. Sudėkite maltus kmynus, kalendros ir čili miltelius. Išmaišykite, kad bulvės pasidengtų prieskonių mišiniu.
4. Supilkite daržovių sultinį ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki mažos ugnies ir virkite 30 minučių arba tol, kol saldžiosios bulvės ir lęšiai suminkštės.
5. Įpilkite kokosų pieną ir lapinius kopūstus ir toliau virkite dar 2–3 minutes arba tol, kol kopūstai suvys ir karis įkais.
6. Pagal skonį pagardinkite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
7. Patiekite karį ant ryžių arba su mėgstama duonele.
Išeiga: 1 porcija.
--
Receptas: vegancocotte.com
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite