Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kreminis kario receptas, pagamintas iš žaliųjų lęšių ir kokosų pieno. Lengvai paruošiamas vienos porcijos receptas iš paprastų ingredientų. Šį žaliųjų lęšių karį galite patiekti su ryžiais arba paplotėliu.
Jums reikės:
1 puodelio ekologiškų žalių lęšių
1/2 puodelio ekologiško kokosų pieno
3 puodelių vandens
1 vidutinio svogūno
4 česnako skiltelių
šiek tiek imbiero
3 pomidorų
žiupsnelio ekologiškos maltos kalendros
1 šaukštelio kmynų sėklų
2 šaukštelių čili miltelių arba paprikos
žiupsnelio druskos
1 šaukštelio ekologiškų ciberžolės miltelių
4 šaukštų augalinio aliejaus (galite naudoti ekologišką rafinuotą kokosų aliejų)
Gaminimas:
1. Susmulkinkite svogūną, česnaką, imbierą, kubeliais supjaustykite pomidorus.
2. Į puodą įpilkite aliejaus, kai aliejus įkais, suberkite kmynų sėklas, 6iek tiek pakepkite. Sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kepkite ant vidutinės ugnies 3-4 minutes arba kol svogūnai taps skaidrūs.
3. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir kepkite 3–4 minutes arba kol pomidorai šiek tiek apkeps/ suminkštės.
4. Į puodą suberkite žaliuosius lęšius, įpilkite vandens ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių uždengę dangtį. Stebėkite, kartais pamaišykite, jei reikia, įpilkite daugiau vandens.
5. Kai lęšiai išvirs (atsargiai patikrinkite sutraiškydami lęšius pirštais/šakute), suberkite čili miltelius, druską, ciberžolę ir viską gerai išmaišykite. Virkite uždengę dangtį 2 minutes.
6. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir įpilkite kokosų pieno. Išmaišykite, kad susimaišytų ir leiskite virti 2 minutes.
7. Išjunkite liepsną ir, kai karis vis dar karštas, suberkite kalendrą ir išmaišykite.
8. Patiekite šiltą su virtais ryžiais arba duonos paplotėliu!
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: theguccha.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Ekologiškas bekvapis rafinuotas kokosų aliejus idealiai tinkamas naudoti kepimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra puikus augalinių baltymų šaltinis. Tinka sriuboms, salotoms bei troškiniams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite