NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Sudedamosios dalys: ekologiškas maltas imbieras.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Saliero sėklos pasižymi tuo pačiu, tik žymiai stipresniu saliero aromatu bei charakteringu skoniu, su lengva aštrumo užuomina. Naudojama įvairių salotų, troškinių gardinimui. Užberkite ant salotų gaiviam užbaigtam skoniui arba dėkite į bulvių patiekalus.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Aromatingas prieskonių mišinys daržovių troškiniams. Be konservantų. Be dirbtinių dažiklių.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Juodgrūdžių sėklos naudojamos kario prieskonių mišiniuose, gardinami bulvių ir kitų daržovių patiekalai.
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, kartoko ir labai savito aromato ir skonio prieskonis. Kad atsiskleistų prieskonio naudingosios savybės ir suteiktų maistui charakteringą skonį, trumpai pakaitinti aliejuje.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Tinka įvairiems troškiniams, mėsos patiekalams, ryžiams gardinti.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šios maistinės mielės – tai B grupės vitaminais praturtintas natūralus produktas, kuris turi riešutų ir sūrio skonį. Be glitimo. Be dirbtinių priedų bei konservantų. Tinka veganams.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite