Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šias žaliąsias salotas su tarkuotomis morkomis, avinžirniais ir bolivine balanda paruošti užtrunka vos 30 minučių. Jose gausu šviežių, kvapnių ir visaverčių maisto ingredientų. Tai puikios veganiškos avinžirnių salotos pietums, vakarienei ar tiesiog garnyrui prie pagrindinio patiekalo. Pagardinkite naminiu Maroko įkvėptu padažu ir mėgaukitės!
Jums reikės:
2/3 puodelio bolivinės balandos
1 1/2 puodelio vandens
1/2 puodelio susmulkintų migdolų
1 nedidelio česnako
1 stiklinės tarkuotų morkų (1 didelė morka)
400 g paruoštų virtų avinžirnių
70 g / 2 puodelių rukolos
1/2 puodelio mėtų, susmulkintų
4 džiovintų datulių be kauliukų, susmulkintų
Padažui:
1/4 puodelio + 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų apelsinų sulčių
1 valgomojo šaukšto klevų sirupo
1/2 šaukštelio cinamono
1/2 šaukštelio imbiero
1/2 šaukštelio kmynų
1/2 šaukštelio kalendros
1/4 šaukštelio druskos
žiupsnelio čili dribsnių
Gaminimas:
1. Puode išvirkite bolivinę balandą. Virti apie a 12–15 minučių. Išvirus, išpurenkite šaukštu, uždenkite rankšluosčiu ir palikite atvėsti.
2. Paskrudinkite migdolus keptuvėje ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami, kol pasidarys kvapnios ir auksinės rudos spalvos (apie 8-10 min.). Nuimkite nuo ugnies.
3. Paruoškite padažą nedideliame dubenyje suplakdami aliejų, citrinos sultis, apelsinų sultis, klevų sirupą, cinamoną, imbierą, kmynus, kalendras, jūros druską ir raudonųjų pipirų dribsnius.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite bolivinę balandą, smulkintus česnakus, tarkuotas morkas, avinžirnius, rukolą, susmulkintas mėtas ir datules bei skrudintus migdolus.
5. Užpilkite padažu, išmaišykite ir mėgaukitės lengvomis, traškiomis ir sočiomis salotomis. Skanaus!
--
Receptas: twospoons.ca
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite