Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Auksinės latte gėrimas (angl. Golden latte arba Golden milk) - skanus ir maistingas gėrimas, gaminamas iš ciberžolės, kokosų pieno ir kitų prieskonių. Labiausiai auskinės latte gėrimas vertinamas dėl ciberžolės ir jos naudingųjų maistinių savybių bei antioksidantų gausos. Na, dar ir dėl to, kad tai labai skanus, egzotiško skonio gėrimas.
Šį gėrimą naudingą gerti kiekvieną dieną, o kad nereikėtų kaskart jo ruošti iš naujo, siūlome pasidaryti "paruoštuką"!
Jums reikės:
1 puodelio veganiškų kokosų miltelių EKO PLANET
1/4 puodelio ekologiškų ciberžolės miltelių
1/2 šaukštelio ekologiškų malto imbiero miltelių
1/2 šaukštelio ekologiško malto Ceilono cinamono
1/2 šaukštelio ekologiško agavų sirupo (jei nesinori papildomo saldumo, galima ir nenaudoti)
1 arbatinis šaukštelis ekologiškų juodųjų pipirų
1/2 arbatinio šaukštelio vanilės pupelių miltelių (nebūtina)
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimas:
Sumaišykite visus ingredientus ir sudėkite į gerai uždaromą, saulės nepraleidžiantį indą. O užsinorėjus auksinio latte gėrimio, du valgomuosius šauktus mišinio užpilkite 250ml karšto virinto vandens.
--
Receptas: TheCoconutMama
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Galima gardinti pusryčių dribsnius, kavą, įvairius kokteilius, jogurtą, ledus. Taip pat tinka padažams, vegeratiniams patiekalams, pyragams bei kitiems desertams. Puikiai tinka tortų, keksų, desertų tešlos tirštinimui.Be pieno.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite