Jums reikės:
2 kiaušinių,
80 g ghi sviesto,
150 ml jogurto,
130 g auksaspalvio cukranendrių cukraus,
1 šaukštelio cinamono,
1 šaukštelio ekologiško prieskonių mišinio „Garam Masala“,
300 g tarkuoto moliūgo,
220 g miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 valg. šaukšto agavų inulino.
Gaminimas:
Moliūgą sutarkuokite stambia burokine tarka. Ghi sviestą pašildykite, kad suskystėtų.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite skystą sviestą, jogurtą ir išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir „Garam Masala“ prieskoniais.
Miltų mišinį supilkite į kiaušinių masę, suberkite tarkuotą moliūgą ir išmaišykite. Į keksiukų skardą sudėkite „sijonėlius“ ir dėkite tešlą beveik iki viršaus. Keksiukus kepkite 30 minučių, 190 laipsnių karščio orkaitėje. Atvėsinkite ir pabarstykite agavų inulinu.
--
Receptas: beatosvirtuve.lt
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite