Agavos inulino milteliai išgaunami iš ekologiniuose ūkiuose auginamų mėlynųjų agavų augalų. Tai natūralus prebiotikas, turintis daug skaidulinių medžiagų.
Agavų inulino milteliai pasižymi balta spalva, yra bekvapiai, lengvai salstelėję.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje (<20°C) vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Manufacturer: UAB EKO PIRK - AMRITA.Sudedamosios dalys: ekologiški agavos inulino (lot. Agave) milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 822 kJ/ 204 kcal |
Riebalų | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandenių | 6 g |
- iš kurių cukraus | 6 g |
Skaidulinių medžiagų | 90 g |
Baltymų | 0 g |
Druskos | 0.33 g |
Agavos inulino miltelius galite maišyti į košes, įvairiausius kokteilius, kepinius, kavą arbatą. Galite vartoti tiesiog vieną, įmaišę į vandenį.
Įspėjimas: agavų inulino milteliai gali laisvinti vidurius.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių. Tinka veganams. Geriausia iki: 2023-01-31.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Tai malonaus skonio gėrimas, natūrali tonizuojanti priemonė, Ypač tinkamas po naudoti aktyvių sporto užsiėmimų, norint atgauti energiją.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Dėkojame Jums už pastabą. Pataisėme :) 100 g agavų inulino miltelių yra 90 g skaidulinių medžiagų.
2019-12-09Kaip čia išeina, kad prekės aprašyme parašyta "Skaidulinių medžiagų šaltinis", o maistinėje vertėje - skaidulinių medžiagų 0 g. Tai yra tų skaidulų, ar ne?
2019-12-06Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite