Reduced price!
Lydytas sviestas Ghi AMRITA, 200 ml

Lydytas ghi sviestas AMRITA GHEE, 200 ml

2,99 € su PVM

4,99 € su PVM

Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: AMR-GHEE-200

Pristatymas per 1 dieną

Apie prekę

Lydytas sviestas „Ghi“ gaunamas kaitinant sviestą ant silpnos ugnies, kol išgaruoja visas vanduo, atsiskiria tirščiai ir sviestas virsta skaidriais aukso geltonumo riebalais. Jam būdingas saldokas, švelnus riešutų prieskonis. Su juo pagamintas maistas įgauna nepakartojamą skonį bei aromatą.

Geras skonis — ne vienintelis šio sviesto privalumas. Aukštoje temperatūroje jis neputoja ir nerūksta, nes vanduo (užverdantis esant 100°C) išgaruoja jo gaminimo metu, o baltymų (degančių esant 125°C) tirščiai pašalinami. Lydytas sviestas idealiai tinka apkepinimui, troškinimui, kepimui ir gruzdinimui. Pagardina košę ir suteikia jai blizgesio. Sriuba ar bet koks padažas įgauna kokybišką gelsvą atspalvį, pagerinamos maistinės savybės. Tinka dėti į maistą kūdikiams ir vaikams.

Ajurvedoje nuo seno žinomos ir gerinančios savijautą „Ghi“ savybės.

Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.
Country of origin: Didžioji Britanija / Airija / Nyderlandai.

Sudėtis

Sudedamosios dalys: lydytas sviestas* (pieno riebalai 99.8%, vanduo 0.2%).

*alergenai. 

Be laktozės. 

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė             3693 kJ/ 898 kcal   
Riebalų 99.8 g
         - iš kurių sočiųjų         65 g 
Baltymų <0.1 g
Angliavandenių <0.1 g
Druskos <0.1 g

Naudojimas

Naudokite vietoje aliejaus kepimui, skrudinimui. Taip pat gardinkite košes, sriubas, troškinius. 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Lydytas ghi sviestas AMRITA GHEE, 200 ml

Lydytas ghi sviestas AMRITA GHEE, 200 ml

Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.