Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Keptos krevetės česnakų - kokosų pieno padaže. Šis kvapnus patiekalas tikrai patiks jūros gėrybių mėgėjams. Keptos krevetės, troškintos kreminiame česnakiniame kokosų padaže, pagardintame laimo sultimis ir šiek tiek medaus. Tai lengvas, subtilus ir labai skanus patiekalas, pagaminamas vos per 20 minučių!
Jums reikės:
500 g krevečių, nuluptų, be uodegėlių
1 šaukštelio: juodųjų pipirų, saldžiosios paprikos, česnako miltelių
1 valgomojo šaukšto nesūdyto sviesto, puikiai tinka GHEE sviestas
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus ar kito augalinio aliejaus
4 česnako skiltelių, susmulkintų
1 mažo rudo svogūno, smulkiai pjaustytas
1 skardinės (400 ml) ekologiško kokosų gėrimo (pieno)
2 šaukštelių kukurūzų krakmolo
1 valgomojo šaukšto žuvies padažo
1 šaukštelio medaus
2 šaukštų laimo sulčių
2 šaukštų smulkintų kalendros lapų
žiupsnelio čili dribsnių (patiekimui)
šviežiai maltų juodųjų pipirų (patiekimui)
Gaminimas:
1. Prieš pradėdami gaminti, atlikite visus pasiruošimo darbus - į dubenį suberkite krevetes, druską, pipirus, papriką ir česnako miltelius. Gerai išmaišykite ir atidėkite.
2. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kalendros lapelius.
3. Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje. Sudėkite krevetes vienu sluoksniu, pakepkite apie 1 minutę, tuomet apverskite kreves ir vėl pakepkite minutę. Išimkite iš keptuvės.
Padažo paruošimas:
4. Sumažinkite ugnį iki minimumo, į keptuvę sudėkite česnaką ir svogūną. Troškinkite, kol suminkštės, apie 3 minutes.
5. Supilkite ¾ kokosų pieno. Likusį kokosų pieną sumaišykite su kukurūzų krakmolu ir supilkite į keptuvę.
6. Supilkite žuvies padažą, medų ir laimo sultis. Troškinkite 2 minutes., įdėkite kalendrą.
7. Į keptuvę su pagamintu padažu sudėkite iškeptas krevetes, troškinkite 1 minutę arba kol sušils.
8. Pabarstykite kalendra, čili dribsniais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Patiekite iš karto. Skanaus!
Išeiga: 2-3 porcijos.
--
Receptas: servingdumplings.com
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite