Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis greitas ir paprastas garnyras, kuris tiktų sočiai vakarienei.
Ingredientai:
1 valgomasis šaukštas lydyto ghi sviesto AMRITA
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1/4 puodelio smulkiai pjaustytų svogūnų
4 skiltelės susmulkintos česnako
1 puodelis nuplautų baltųjų Basmati ryžių
1,5 puodelio daržovių sultinio
1 džiovinto lauro lapo
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
1,5 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės
Gamyba:
Ryžius nuplaukite ir nusausinkite.
Į vidutinį puodą ant vidutinės ugnies įpilkite alyvuogių aliejų ir sviestą.
Kai sviestas ištirps, suberkite svogūną ir česnaką, pakepinkite, kol suminkštės.
Sudėkite ryžius ir ciberžolę. Maišykite, kol susimaišys. Supilkite vištienos sultinį ir lauro lapą, uždenkite keptuvę. Padidinkite ugnį ir užvirkite.
Sumažinkite ugnį, leiskite virti 15-20 minučių arba kol skystis susigers. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 minutes. Išimkite lauro lapą, susmulkinkite viską šakute ir patiekite.
Skanaus!
--
Receptas: foxandbriar.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys. Be glitimo, be mielių, be laktozės.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite