Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Be glitimo. Ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai išlaiko visas vertingas medžiagas lukšte ir yra vertingesni už baltus ilgagrūdžius ryžius. Rudieji ryžiai puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių patiekalams.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Džiovintomis šilkmedžio uogomis galima mėgautis kaip užkandžiu, dėti į dribsnius, jogurtą ar mišinį, naudoti įvairiuose receptuose. Jos yra universalus ir maistingas subalansuotos mitybos priedas.
Satya Sai Baba Nag Champa smilkalai - vieni iš pačių populiariausių smilkalų pasaulyje. Šie smilkalai sukuria išskirtinį egzotišką, tačiau neįkyrų kvapą. Yra malonaus sandalmedžių ir jostrų (frangipani) kvapo. Etiškai pagaminti Indijoje.
Vieni iš pačių populiariausių smilkalų pasaulyje. Šie smilkalai sukuria išskirtinį egzotišką, tačiau neįkyrų kvapą. Satya baltojo šalavijo kvapo smilkalai.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ajurvedinis žolelių ir prieskonių mišinys su medaus krūmu, cinamonu, anyžiumi ir kitais prieskoniais maloniai nuteiks šventiškiausiam metų laikotarpiui. Be kofeino.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Egipte užaugintų pelargonijų eterinis aliejus, pasižymi gėlišku “žaliu” aromatu.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Ekologiškos sezamų sėklos be luobelės puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui bei maistingiems užkandžiams gaminti. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Ekologiški viso grūdo raudonieji ryžiai pasižymi maloniu saldžiu skoniu ir riešutų aromatu. Tinka kaip garnyras įvairiausiems patiekalams. Taip pat labai tinka salotoms.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Valomasis organinis valiklis ir makiažo valiklis visų tipų odai. Tinka Veganams. Ekologiškas alavijas, medetkos, taukmedžio sviestas, skvalanas iš alyvuogių, simondsijų esteriai ir rožinė pelargonija.
ORIVEGO® ekologiškas lazdynų riešutų kremas su kakava – puikus pasirinkimas desertui!
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Vertingas pasirinkimas pusryčiams arba sveikam ir greitam užkandžiui visos dienos metu!
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.