Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiškos tamsios moliūgų sėklos BIO PLANET, 350 g

6,69 € su PVM

Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BP-MOL-350

Sertifikatai:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-31

Apie prekę

Moliūgų sėklos - tai plokščios, ovalios formos sėklos, kurios paprastai yra šviesiai žalios spalvos ir padengtos plonu, beveik baltu išoriniu apvalkalu arba luobele. Moliūgų sėklos yra šiek tiek riešutinio skonio ir dažniausiai vartojamos kaip užkandis arba kaip įvairių patiekalų ingredientas.

Moliūgų sėklos yra turtingos maistinėmis medžiagomis - turi sveikųjų riebalų, baltymų, skaidulų, įvairių vitaminų bei mineralų. Jos puikiai žinomos, kaip magnio, geležies, cinko ir antioksidantų šaltinis. Šios maistinės medžiagos prisideda prie įvairios naudos sveikatai, pavyzdžiui, palaiko sveiką širdies veiklą , gerina virškinimą ir prisideda prie geresnės jūsų dos būklės. 

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Svarbu!
Produktas netinka vaikams, jaunesniems nei 3 metai.

Gamintojas: BIO PLANET S.A.
Kilmės šalis: ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškos tamsiai žalios moliūgų sėklos.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g:

Energinė vertė 2310 kJ/ 558 kcal
Riebalų 46 g
            - iš kurių sočiųjų 23 g
Angliavandenių 2,6 g
            - iš kurių cukrų 0 g
Skaidulinių medžiagų 7,1 g
Baltymų 30 g
Druskos 0 g

Naudojimas

Moliūgų sėklas galima valgyti keliais būdais:

Skrudintos sėklos: Moliūgų sėklų skrudinimas yra populiarus būdas jomis mėgautis. Išėmus jas iš moliūgo, sėklos išvalomos, pagardinamos prieskoniais ir skrudinamos, kol pasidaro traškios ir įgauna auksinę spalvą.

Užkandis: skrudintomis moliūgų sėklomis galima mėgautis ir kaip užkandžiu tarp pagrindinių dienos valgymų. Pagal savo skonį jas galima pagardinti įvairiais prieskoniais, pavyzdžiui, druska ar žolelėmis.


Pabarstai ant patiekalų: Moliūgų sėklas galima dėti į salotas, sriubas, jogurtą, avižinius dribsnius ir kitus patiekalus, kad patiekalas įgautų traškios tekstūros ir būtų praturtintas įvairesnėmis maistinėmis medžiagomis bei mikroelementais.

Kepiniai: Moliūgų sėklos gali būti dedamos į kepinius, tokius kaip duona, bandelės ir granolos batonėliai.

Moliūgų sėklos yra ne tik skanios, bet ir dėl savo maistinės vertės yra labai naudingos sveikatai. Tačiau, kaip ir visi maisto produktai, jos turėtų būti vartojamos saikingai, kaip subalansuotos mitybos dalis.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos tamsios moliūgų sėklos BIO PLANET, 350 g

Ekologiškos tamsios moliūgų sėklos BIO PLANET, 350 g

Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.