Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiški rudieji ilgagrūdžiai ryžiai (be glitimo) BIO PLANET, 1 kg

4,99 € su PVM

Be glitimo. Ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai išlaiko visas vertingas medžiagas lukšte ir yra vertingesni už baltus ilgagrūdžius ryžius. Rudieji ryžiai puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių patiekalams.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BP-RUDR-1000

Sertifikatai:

PL-EKO-07
Non EU Agriculture

Apie prekę

Ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai išlaiko visas vertingas medžiagas lukšte ir yra vertingesni už baltus ilgagrūdžius ryžius. Rudieji ryžiai puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių patiekalams.

Rudieji ryžiai yra nesmulkinti grūdai, kurie išlaiko išorinį sėlenų sluoksnį, gemalą ir aleurono sluoksnį. Šie ryžiai yra minimaliai apdorojami, o tai reiškia, kad juose yra daugiau skaidulų, vitaminų ir mineralų, palyginti su baltaisiais ryžiais.

Rudieji ryžiai yra maistingesni nei baltieji ryžiai. Juose yra daugiau skaidulų, B grupės vitaminų (tokių kaip B6 ir niacinas), mineralų (tokių kaip magnis ir fosforas) ir antioksidantų. Ruduosiuose ryžiuose esanti ląsteliena gali padėti pagerinti virškinimo sistemos būklę.

Rudieji ryžiai yra geras maistinių skaidulų šaltinis. Skaidulos yra svarbios palaikant sveiką virškinimo sistemą ir gali prisidėti prie sotumo jausmo.

Rudųjų ryžių glikemijos indeksas paprastai yra mažesnis nei baltųjų ryžių. Maisto produktai, turintys mažesnį glikemijos indeksą, lėčiau veikia cukraus kiekį kraujyje.

Rudieji ryžiai yra kietesnės tekstūros ir riešutiškesnio skonio, palyginti su baltaisiais ryžiais.

Ekologiški ryžiai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad ryžiai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiami dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikykite sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.
Kilmės šalis: ne ES.

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1499 kJ / 354 kcal
Riebalai 2.2 g
      - iš kurių sočiųjų     0.5 g
Angliavandeniai 74.0 g
      - iš kurių cukrų 0.9 g
Baltymų 7.8 g
Druskos 0.03 g

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški rudieji ilgagrūdžiai ryžiai  (be glitimo) BIO PLANET, 1 kg

Ekologiški rudieji ilgagrūdžiai ryžiai (be glitimo) BIO PLANET, 1 kg

Be glitimo. Ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai išlaiko visas vertingas medžiagas lukšte ir yra vertingesni už baltus ilgagrūdžius ryžius. Rudieji ryžiai puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių patiekalams.