Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ši lęšių rūšis plačiai naudojama Azijos nacionalinėje virtuvėje. Verdant raudonieji lęšiai pakeičia spalvą, ji šiek tiek nublanksta. Skoniu šie lęšiai primena grikių košę.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiški raudonieji lęšiai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
1461 kJ/346 kcal |
Riebalų |
2.2 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0.4 g |
Angliavandenių |
52.0 g |
-iš kurių cukrų |
1.5 g |
Skaidulinių medžiagų |
11.0 g |
Baltymų |
24.0 g |
Druskos |
0.02 g |
Prieš verdant mirkyti nebūtina. Virti santykiu: 1 dalis lęšių 3 dalys vandens. Virti apie 30 min. Raudonieji lęšiai labai tinka sriuboms, padažams, troškiniams, košėms ir kitiems patiekalams.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Sojos pupelės - vertingas augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO. Ypač aukštos kokybės ir labai skanus!
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite