Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Avižos yra išskirtinis energijos šaltinis su puikiu baltymų, angliavandenių ir riebalų balansu. Jose dauguma esančių riebalų – tai nesočiosios riebiosios rūgštys, tarp kurių dominuoja mononesočiosios. Palyginus su kitais javais, avižos yra turtingos baltymų. Kiekvieno žmogaus mityboje skaidulos yra svarbus elementas, kadangi jos reikalingos normaliai žarnyno veiklai.
Avižos mityboje labiausiai vertinamos dėl žmogaus organizmui reikšmingų skaidulinių medžiagų. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiškos skaldytos avižų kruopos.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė (kj/kcal) | 1574 kJ / 376 kcal |
Riebalų | 5.8 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1.2 g |
Angliavandenių | 59 g |
- iš kurių cukrų | 0.9 g |
Skaidulinių medžiagų | 11 g |
Baltymų | 16 g |
Druskos | 0.01 g |
Prieš verdant pamirkyti (geriausia per naktį). Virti santykiu 1:2 apie 40 minučių.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai turi daugiau maistinių medžiagų nei įprastas kuskusas. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai turi daugiau maistinių medžiagų nei įprastas kuskusas. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Burnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Ekologiškos smulkintos kukurūzų kruopos, gaunamos iš kukurūzų grūdų. Iš jų ruošiama garsioji itališka polenta, kuri gali būti ir saldi, pvz,. pusryčiams su džiovintais vaisiais, ir pikantiška – prie pagrindinių patiekalų.
Žalieji lęšiai yra puikus augalinių baltymų šaltinis. Tinka sriuboms, salotoms bei troškiniams.
Ekologiškos pūstos soros puikiai tinka kaip priedas prie jogurtų, salotų, kepinių ir desertų.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs.
Ekologiški geltonieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Ekologiškos Mung pupuolės yra viena iš vertingiausių pupelių rūšių. Itin maistingos, skanios su daržovėmis bei kruopomis, sriubomis ar troškiniais.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite