Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šviežios žolelės, prieskoniai bei šlakelis acto šiai lęšių sriubai suteikia įmantraus skonio.
Jums reikės:
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūno, supjaustyto
4 vidutinių morkų, supjaustytų (2 puodeliai)
2 salierų stiebelių, susmulkintų
6 mažų arba 3 didelių žaliojo lapinio kopūsto (Kale) lapų: stiebai supjaustyti į smulkius kubelius, o lapai – susmulkinti (8 puodeliai)
½ arbatinio šaukštelio malto kumino
1½ arbatinio šaukštelio druskos
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
4 česnakų skiltelių, sutarkuotų
1 skardinės smulkintų skrudintų pomidorų
¾ puodelio sausų žalių lęšių, nuplautų
2 šaukštų baltojo vyno acto
12 šviežių čiobrelių šakelių, surištų į ryšulėlį
6 puodelių daržovių sultinio
½ puodelio kapotų šviežių petražolių, papuošimui
Raudonosios paprikos dribsnių
Tarkuoto parmezano sūrio, patiekimui (jei pageidaujate)
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite svogūną, morkas, salierą, žaliojo lapinio kopūsto (Kale) stiebelius, kmynus, druską ir šiek tiek maltų pipirų. Retkarčiais pamaišydami kaitinkite ant ugnies 8 minutes arba tol, kol daržovės pradės minkštėti.
2. Įmaišykite česnaką, pomidorus, lęšius, actą, čiobrelius ir sultinį. Uždenkite ir troškinkite 25–30 minučių arba tol, kol lęšiai suminkštės. Sudėkite žaliojo lapinio kopūsto (Kale) lapus ir virkite 5 minutes arba kol lapai suminkštės.
3. Išimkite čiobrelių ryšulėlį. Papildomai pagardinkite prieskoniais pagal poreikį. Prieš patiekiant, rekomenduojame pabarstyti petražolių, raudonosios paprikos dribsnių bei parmezano.
Išeiga: 4 porcijos.
Receptas: loveandlemons.com
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Žalieji lęšiai yra puikus augalinių baltymų šaltinis. Tinka sriuboms, salotoms bei troškiniams.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Žalieji lęšiai yra puikus augalinių baltymų šaltinis. Tinka sriuboms, salotoms bei troškiniams.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite