Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
-35%
Jose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sudedamosios dalys: nelukštentos kanapių sėklos.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 2071 kJ/ 496 kcal |
Baltymai | 24.6 g |
Riebalai | 30.2 g |
Angliavandeniai | 31.47 g |
- iš kurių cukrus | 0 g |
Skaidulinės medžiagos | 24.2 g |
Natris | 0.023 g |
Vitaminas D | 5 µg (100% RPN - rekomenduojama paros norma) |
Vitaminas E | 2.76 mg (23% RPN) |
Omega-3 | 19.17% |
Omega-6 | 56.74% |
Omega-9 | 9.04% |
Nelukštentos pluoštinių kanapių sėklos vartojamos tradiciniams patiekalams gaminti:
1) karštos bulvės su apkeptomis bei sūdytomis kanapių sėklomis;
2) kanapinė druska – sėklos paspraginamos panašiai kaip linų sėmenys, sumalamos, įdedama druskos, česnako, kitų prieskonių. Valgoma su bulvėmis, kitomis daržovėmis, beriant į įvairius patiekalus, salotas, sriubas;
3) paskaninama lėtaeigio kepimo būdu gaminama duona.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite