Kreminės tekstūros košė su traškiu kynvos prieskoniu.
Jums reikės:
100 g avižinių dribsnių
50 g kynvos
400 ml vandens
350 ml migdolų pieno
Šviežių ar džiovintų vaisių, riešutų, cinamono pagal skonį
Gaminimas:
Užvirkite vandenį kartu su 150 ml migdolų pieno. Užvirus supilkite kynvą ir avižinius dribsnius. 10-15 min. virkite vidutinėje temperatūroje, supildami likusį migdolų pieną. Išvirus košei uždenkite dangčiu ir kelias minutes palikite pastovėti. Patiekite su mėgstamomis uogomis, riešutais ar kitais ingridientais.
Šios uogos auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Turi daug skaidulinių meždiagų.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite