Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiški stambūs avižiniai dribsniai EKO PLANET, 700 g

4,99 € su PVM

Ekologiški stambūs avižų dribsniai. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: EP-STAV-700

Sertifikatai:

Apie prekę

Ekologiški stambūs avižų dribsniai yra maistingas ir sveikas maisto produktas, gaminamas iš avižų grūdų.

Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Šie dribsniai yra labai universalūs ir gali būti naudojami įvairiose patiekalų gamybos srityse. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, įvairiems kepiniams bei užkandžiams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.

Tai puikus kalio, magnio, fosforo, geležies, bei A ir B grupės vitaminų šaltinis. Avižos gali pagerinti virškinimą ir pagreitinti medžiagų apykaitą, gali padėti padidinti raumenų masę. Turi mažai kalorijų, mažai riebalų, o daug baltimų ir skaidulų.

Ekologiškos avižos auginamos ir apdorojamos naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad grūdai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: UAB EKO PLANET, Lietuva
Kilmės šalis: ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški avižiniai dribsniai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1565 kJ/374 kcal
Riebalų 9.20 g
      - iš kurių sočiųjų  1.60 g
Angliavandenių 66 g
      -  iš kurių cukrų 1.10 g
Baltymų 11.20 g
Skaidulinių medžiagų 7.10 g
Druskos 0.02 g

Naudojimas

Stambūs avižiniai dribsniai puikus energijos suteikiantis produktas. Pradėkite rytą su avižinių dirbsnių koše ar pasigaminkite naminę granolą, kuria gardinsite ryte valgomą jogurtą ar tiesiog užpilsite pienu.

Košei
: 1–2 min. pavirti arba užpylus verdančiu vandeniu ar pienu palikti išbrinkti. Nemirkytus dribsnius virti vandenyje santykiu 1:2 apie 3-5min.

Granola: Avižų granola yra populiarus ir universalus pusryčių ar užkandžių pasirinkimas, daugiausia gaminamas su avižomis, saldikliais ir įvairiais mišiniais. Jis žinomas dėl savo traškios tekstūros ir saldaus, kvapnaus skonio. Sumaišykite avižinius dribsnius su mėgiamu sirupu ar medumi bei riešutais ir džiovintais vaisiais. Kepkite orkaitėje, kol švelniai apskrus. Laikykite sandariame inde.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški stambūs avižiniai dribsniai EKO PLANET, 700 g

Ekologiški stambūs avižiniai dribsniai EKO PLANET, 700 g

Ekologiški stambūs avižų dribsniai. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.