Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kokosų milteliai ir kokosų gėrimas. Ar tai tas pats?

    Kokosų riešutų milteliai vis labiau populiarėja ir ne be priežasties! Kokosų milteliai yra panašūs į įprastus išgarintus pieno miltelius, tik šie yra veganiški ir išgauti iš kokosų riešutų. Tad iš kokosų miltelių labai paprastai pasigaminsite veganišką pieno alternatyvą su labai gardžiu kokosų aromatu.

      

    Kokosų miltelių gėrimas (veganiška pieno versija)

    Kokosų gėrimui pasigaminti naudokite šiltą vandenį. Juo užpilkite kokosų miltelius ir gerai išmaišykite. Štai ir viskas, jūsų gėrimas paruoštas!

    -          Jei norite liesesnio kokosų gėrimo, vieną valgomąjį šaukštą kokosų miltelių užpilkite stikline šilto vandens.

    -          Jei norisi riebesnio ir labiau kreminio kokosų gėrimo, pusę stiklinės miltelių užpilkite stikline šilto vandens ir gerai išmaišykite.

    Žinoma, galima naudoti ir kitokias proporcijas ir atitaikyti jums labiausiai patinkantį skonį.

      

    Kokosų milteliai patiekaluose

    Bet kuriam receptui, kuriam reikia kokosų gėrimo, puikiai tiks kokosų milteliai!

    Jie puikus pasirinkimas norint patiekalams suteikti kokosinio prieskonio, taip pat tirštinant padažus ar sriubas, gaminant karį. Šiuos miltelius labai tinka naudoti karštam šokoladui, jogurtui, ledams, kokteiliams, glotnučiams, pusryčių dribsniams.

    Kokosų milteliai puikiai dera ir auksinės latte su ciberžole recepte, kurį rasite čia: Auksinės latte paruoštukas su ciberžole ir kokosų milteliais.

    Kokosų milteliais labai skanu gardinti kavą ar arbatą. Jie suteikia ir puikaus kvapo, ir malonaus kokosų prieskonio. Tiesa, gardinant gėrimus kokosų milteliais, geriau pirma įpilti miltelius ir tuomet gėrimą užpilti vandeniu.

    Kokosų pieno milteliai labai patogus pasirinkimas keliaujant, jų svoris žymiai lengvesnis nei kokosų gėrimo skardinės, be to juos patogiau naudoti ir paskirstyti kiekį, nereikia sunaudoti iškart visos skardinės. Galiausiai, kokosų miltelių galiojimo laikas yra ilgas, tad galima nuolat palaikyti atsargas.

      

    Receptai su kokosų riešutų pieno milteliais

    Šokoladinis bananų braškių kokteilis

    Šalta latte kava su kokosų kremu

    Veganiškas kokosų ir bananų kokteilis

    Naminis "Kheer" pudingas

Susijusios prekės

  • 7,99 € Išparduota

    Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui.  Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO. 

    7,99 €
    Išparduota
  • 13,29 € 18,99 € -30% Yra sandėlyje

    Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Galima gardinti pusryčių dribsnius, kavą, įvairius kokteilius, jogurtą, ledus. Taip pat tinka padažams, vegeratiniams patiekalams, pyragams bei kitiems desertams. Puikiai tinka tortų, keksų, desertų tešlos tirštinimui.Be pieno. 

    13,29 € 18,99 € -30%
    Sumažinta kaina!
    Yra sandėlyje

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite